maandag 15 december 2014

Wijzonol 7016

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bestel nu online tot korting! Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Op zoek naar de juiste verfkleuren?


Kwaliteitsverf met bijna een eeuw geschiedenis. Wijzonol inspireert met verrassende combinaties.

Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Hét merk van de professionele schilder.


De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI. Er zijn ruim 2RAL-kleuren.


Wil jij weten welke RAL-kleuren in het assortiment zitten? Verkrijgbaar bij De Grote Schuur!

Artikel van Volgende. Het artikel is uitverkocht. Veel mensen vinden deze kleur een modern en chique uiterlijk hebben. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online!


Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd! Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland. Te mengen bij alle A-merken uit ons assortiment. Ontdek antracietgrijs en alternatieven die daarbij in de buurt zitten. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.


Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier. Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. Voor alle houten ondergronden een oplossing.


Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven. Dit product is ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Voor een mooi eindresultaat kan je een grondverf Sigma primer exterieur grijs gebruiken. Wij mengen elke verfsoort perfect voor jouw klus op kleur met onze professionele verfmengmachines.


Je kiest altijd voor verf van topmerken, waarmee je elke klus tot een prachtig eindresultaat brengt.

Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. WIJZONOL DEKKEND HOOGGLANSLAKBijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Toepassing: Als aflak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar. De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof.


Heb je recent een woning gekocht en ben je deze aan het opknappen of kunnen de muren van je huis wel een likje verf gebruiken? Deze kleur verf wordt steeds vaker gekozen voor het verven van bijvoorbeeld buitenmuren. Histor exterior is een weerbestendige, zeer duurzame zijdeglans lak op alkydbasis.


De kleur is verkrijgbaar in alle verfen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts