dinsdag 23 december 2014

Fotolijst 60x60 ikea

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Specialistisch advies nodig? Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties.


Fotolijst 60x60 ikea

Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Voor een fotolijst 60xben je hier aan het juiste adres.


De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus. Lijst uw mooiste herinnering in of vereeuwig uw familiefoto met een mooie fotolijst van 60xerom. Uiteraard zou u kunnen gaan voor een kleiner vierkant formaat, zoals de fotolijsten 50xof fotolijsten 30x, maar u kunt ook gaan werken met een passe-partout.


Fotolijst 60x60 ikea

Een fotolijst 60xonline kopen. U kiest de fotolijst naar wens uit in onze webshop en geeft het juiste formaat aan. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit helder glas, ontspiegeld glas en acryl glas. Daar wij onze fotolijsten 60xop maat voor u produceren, is de fotolijst altijd op voorraad.


Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.


Fotolijst 60x60 ikea

Bestel nú snel uw fotolijsten 60xbij Posters. Gratis verzending vanaf €2 snelle levering! Het fotolijstje bestaat uit twee losse elementen, waar uw foto tussen wordt geklemd.


Hiervoor is de lijst voorzien van krachtige magneten. Hieronder vindt u alle beschikbare fotolijsten in de maat 60x60. Al deze lijsten zijn dus geschikt voor een afbeelding of foto van 60xcm. Alle lijsten van formaat 60xzijn voorzien van een ophangsysteem. Lees hiervoor de omschrijving van elk product.


Alle 60xformaten zijn voorzien van helder glas. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan fotolijsten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Een collagelijst als fotolijst gebruiken. Wanneer je graag meerdere fotolijsten bij elkaar wilt hangen hoef je niet per se verschillende fotolijstjes te kopen.


Lijsten 60x60cm verkrijgbaar met diverse lijstprofielen en kleuren. Wissellijsten en fotolijsten met een binnenmaat van 60x60cm. Biggy kunststof fotolijst is geschikt voor een afbeelding van 60xcm. Deze (foto)maat is gelijk aan de glasmaat van de lijst. Houd er rekening mee dat er altijd een stukje van de lijstrand over de afbeelding valt.


Wil je deze overlap voorkomen? Bestel deze lijst dan in combinatie met een Passe-partout. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts