woensdag 10 december 2014

Snijplank wit

Kies uit producten vanaf € 95. Shop nu snijplanken in het Wit. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De beste kwaliteit luxe snijplanken op voorraad en snel geleverd. Wit snijplanken vind je makkelijk via Vergelijk.


Snijplank wit

Ruime keuze en scherpe prijzen. Zo is een snijplank van glas zeer hygienisch omdat hij goed schoon te maken is. Ideaal als je vaak kip of ander vlees snijdt.


Glazen snijplanken zijn wel minder goed voor je keukenmessen. Kunststof is dan een goede uitkomst. Onze website maakt gebruik van cookies, bij gebruik van deze website ga je hiermee akkoord. Met recht een lekkere stoere broodplank van HKliving! Het handvat is voorzien van een mooie metalen ring en wit koord.


De snijplank is aan één zijde wit , de andere zijde is mooi naturel. Prachtige plank om hapjes op te serveren, of gewoon lekker praktisch als snijplank in de keuken! In elke keuken is minstens één snijplank nodig. En ons aanbod van plastic en houten snijplanken past bij uiteenlopende keukenstijlen. Snijplanken voor iedere keuken.


Voor elke stijl keuken hebben we een snijplank. En als je de keuken wilt opvrolijken, hebben we een paar plastic snijplanken die daar heel geschikt voor zijn. Ben je op zoek naar een variant in hout?


Dan zit je bij Xenos aan het juiste adres. Zowel ronde, vierkante als rechthoekige snijplanken zitten in het assortiment. Heb je liever een kunststof exemplaar? Ook dan heb je voldoende keus. Sommige snijplanken hebben een vorm die uitloopt in een handvat met een gat erin.


Door de snijplank op te pakken aan het handvat kunnen de gesneden ingrediënten direct in de pan worden gedeponeerd. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Specialistisch advies nodig? Alle snijplanken vind je op beslist.


Language: Dutch Arabic Austria Bulgarian Croatian Danish English Finnish French German Greek Hungarian Italian Norwegian. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Veilig Achteraf Betalen mogelijk.


Vind de beste selectie snijplank wit fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit snijplank wit voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Het kleurensysteem is ontwikkeld om te voorkomen dat er kruisbesmetting en -verontreiniging plaatsvindt. Een professionele set snijplanken bestaat uit planken. HACCP gekleurde snijplanken.


Snijplank wit

Rauw vlees en rauw gevogelte mogen nl. Ook gaar vlees moet weer op een aparte plank worden gesneden, omdat het anders weer besmet kan raken door de rauwe planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts