donderdag 25 december 2014

Geurkaars vanille

Geurkaars vanille

Volatile Vanille ml voor 21. Bekijk ons unieke assortiment geurkaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Gratis verzending vanaf €20. Bezoek onze website voor meer informatie en productreviews van onze klanten. Toegekende werking: Vanille zorgt voor blijheid.


Uitleg: deze aromakaarsen zijn volledig met de hand vervaardigd in een vrouwenwerkgelegenheidsproject in Chennai, Zuid India. Ook de decoraties zoals gedroogde bloemblaadjes en beschilderingen zijn met de hand aangebracht. Aroma: VanilleAfmetingen ong. Deze shiny geurkaars verspreidt een vanille geur door het hele huis. De kaars zit verpakt in een glimmend glas met ruitjespatroon.


Door de mooie details staat de kaars perfect op een keukentafel, dressoir of in een vakkenkast. De geurkaars heeft branduren, dus de aangename geur blijft lang in jouw huis hangen. Met een geurkaars creëer je gezelligheid en sfeer. Het geeft dezelfde romantische verlichting als een gewone kaars, maar dan met een extraatje.


Ook is een geurkaars een mooi cadeau om te geven tijdens een trouwerij of na een verhuizing. Geurkaarsen zijn dan ook een musthave voor in je huis. Een geurkaars kan rustgevend werken, of juist verkwikkend.


Geurkaars vanille

Doordat je keuze hebt uit verschillende soorten geurkaarsen en geurstokjes, zit er vast wel eentje tussen die je lekker vindt en past bij de sfeer die je in huis wilt creëren. Matte metaalachtige afwerking. In ons ruime assortiment vind je kwalitatief hoogwaardige geurkaarsen van uiteenlopende merken. Kies voor de heerlijke vanille geur. In een prachtig geurglas met jouw foto erop.


Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Topkwaliteit Geurkaars in glas, Niet goed Geld terug! Welkom bij Reprotex, voor al uw relatiegeschenken, promotieartikelen, promotionele, werk- en sportkleding, Reprotex streeft naar goede prijzen, snelle levertijden en. Joik Geurkaars vanille et noisette 1Gram. Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen.


Vul je huis met de aromatische geur van vanille. Deze geurkaars is goed voor branduren! Geurkaarsen laten je huis lekker ruiken en zorgen voor een gezellige verlichting van het interieur. En naast dat de Bolsius geurkaars er stijlvol uitziet, dient het glas ook als opvangsysteem voor je kaarsvet.


Nooit meer kaarsvetvlekken op je tafel! Voeg jouw foto, tekst en een leuk design toe om het glas rondom de geurkaars te personaliseren. Op die manier creëer jij je eigen unieke Bolsius geurkaars. Fairly Hearts natuurlijke sojawas geurkaarsen zijn speciaal gemaakt om een gezonde atmosfeer te creeëren, waarin het heerlijke aroma zijn kalmerende effect kan verspreiden.


Geurkaars vanille

De lekkere geurkaars met licht zoete vanille geur heeft een ontspannende werking op de geest en geeft een veilig, geborgen gevoel. Op zoek naar geurkaarsen ? Bestel het makkelijk en snel bij Albert Heijn Grootste assortiment Thuisbezorgd tot in de keuken. Woodwick Geurkaarsen Overzicht laat je alle geuren zien met de daarbij behorende Woodwick geurkaarsen omschrijving en verkrijgbare woodwick geurkaarsen. Joik - Geurkaars Soywax Vanille et Noisette 1gram. Een klassieke, opmerkelijk unieke vanille geur met hints van caramel, rijke esdoorn en kastanjes.


De geurkaarsen van Drukzo zijn van de unieke giveaway die je een klant of relatie kan geven. Doormiddel van fullcolour bedrukking kan je jou logo of boodschap perfect bedrukken op de deksel van de kaars. De aroma van deze geurskaars is vanille , en is dé perfecte touch voor juiste atmosphere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts