donderdag 11 december 2014

Klassieke vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ontdek ons unieke assortiment vitrages. Vandaag bestel morgen in huis!

Bij het inrichten van uw huis, spreekt uw persoonlijke smaak. Maak van jouw huis jouw thuis. Met uw eigen stijl en creativiteit bepaalt u de sfeer waarin u zich thuis voelt.


De door ons eigen atelier vervaardigde produkten zoals het klassieke M-model, de sluiervitrage of het Amsterdammertje, zijn nog steeds populair. Lees alles wat je wilt weten (en misschien wel meer) over valletjes gordijnen Ouderwets denk je misschien als je ze ziet hangen, maar ook valletjes zijn er in hele moderne uitvoeringen! Valletjes zijn een mooie manier om wat meer privacy te creeeren in je huis.


In onze webshop vindt je niet alleen witte vitrages , maar kan je ook kiezen voor gekleurde exemplaren of voor glasgordijnen met een ingeweven patroon. Modelvitrages zijn klassieke vitrages en bekende voorbeelden zijn: M-Model;.

Elegante, hoge kwaliteit klassieke en barok gordijnen in onze online shop. Neem een kijkje op onze klassieke gordijn selectie, en kies je favoriet. Onze gordijnen en vitrages zijn verkrijgbaar in vele kleuren en stoffen, in gewassen linnen, katoen of fluweel, effen of met een motief. Ga voor een vitrage om het licht binnen te laten in uw kamers of kies voor verduisterende gordijen, erg praktisch in een slaapkamer. En uit gebreide, geborduurde en gehaakte klassieke vitrage.


En of klassieke vitrage mesh , organza of voile is. Er komt immers vrijwel altijd een overgordijn overheen te hangen. Soms heeft vitrage een patroon. Dat kan op het materiaal geprint of geborduurd zijn, andere keren is het in het materiaal geweven.


Dat wordt dan een jacquard vitrage genoemd. Houdt er wel rekening mee dat de gestikte naden van de tunnels kunnen “trekken” waardoor ze er minder mooi uit zien danj een dikkere stof. Belvedere heeft een enorme collectie vitrage zowel modern als klassiek georiënteerd.


Tevens hebben we de vitrage ook in alle prijsklassen. Deze vitrage is geschikt voor een breed scala aan locaties zoals woonkamers, slaapkamers, kantoren, etc. Het zal u helpen om privacy te krijgen, terwijl het natuurlijk licht de kamer binnenlaat.


Bestel je vitrage nu eenvoudig online of maak een afspraak voor gratis inmeten. Klassieke gordijnen op maat zijn tijdloos en geven een klassiek gevoel aan het interieur.

Deze soort gordijnen geven het gewenste effect van subtiele luxe. U kunt kiezen voor klassieke gordijnen die gevoerd zijn of een klassiek design hebben. Kwantum is niet alleen dé specialist in vitrage en gewone gordijnen, maar ook in valletjes. Voor de mooiste én voordeligste valletjes kom je naar één van onze winkels of shop je eenvoudg online in onze webshop.


In beide gevallen ben je verzekerd van een ruime keuze en een superlage prijs. Dat maakt vitrage een ideale, maar ook zeer stijlvolle raambekleding. Vanaf buiten zijn vitrages vaak alleen doorzichtig als er binnen licht aan is. Daarom raden wij je aan om je vitrages te combineren met overgordijnen.


Bekijk alles met klassieke gordijnen! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Een vitrage kan een raamopening geheel bedekken of slechts een deel ervan. Met een goed gemaakte vitrage ziet uw kamer er sfeervol en huiselijk uit. Heeft u een strakke interieur dan is een effen vitrage of een vitrage met subtiele streepjes het mooist. Vitrage gordijnen maken uw kamer compleet.


Heeft u juist een interieur met meer design dan is een vitrage met een barok motief of moderne design de beste keus. Vaak krijgen wij vragen over vitrage gordijnen en verduisterende gordijnstoffen. Ook hierin hebben wij een uitgebreide én exclusieve collectie.


Verduisterende gordijnstoffen worden gebruikt om te blinderen, bijvoorbeeld je slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts