maandag 22 december 2014

Spiegel fitness

Sport nu weken gratis en schrijf je helemaal gratis in. Start vandaag met sporten. Gratis en geheel vrijblijvend. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Eenvoudig online bestellen.

Spiegelwanden van hoge kwaliteit op maat. Specialist in Fitnessapparatuur. Na al die jaren kan ik er nog steeds verbaasd over zijn, hoe iets heel eenvoudigs zo leuk en effectief kan zijn, om het plezier en de energie te verhogen. Dit deed ik laatst, toen ik tijdens een masterclass een brok uitleg moest geven en aan de ‘gezichtjes’ zag dat er even een break nodig was. De oefeningen kunnen in de spiegel gecontroleerd en op een juiste wijze uitgevoerd worden.


Ik hoef u natuurlijk niet te vertellen wat de voordelen van het gebruik hiervan in uw fitness studio of oefenruimte kunnen zijn. Wij maken uw wandspiegel - spiegels op maat. Koop en verkoop fitness spiegels eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bekijk alles met spiegel fitness ! Alles voor je sport vind je op Marktplaats. Nieuwe en tweedehands Sport en Fitness artikelen kopen of verkopen doe je via. Vind de beste selectie spiegel fitness fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit spiegel fitness voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ook zijn onze spiegels uitermate geschikt voor binnenhuisarchitecten, reclamebureaus en showrooms.


Van spiegelwanden in een studio tot een designspiegel in de hal en een verkeersspiegel op de bouwplaats, de juiste spiegel vindt u bij ons. Wij leveren de spiegels veelal uit voorraa zodat we uw bestelling vaak snel kunnen uitleveren. Naast verrijdbare spiegels vindt u bij ons ook een breed assortiment aan andere spiegels , zoals de vaste spiegelwanden die u vaak ziet in fitness - en sportcentra en speciale balletspiegels met een geïntegreerde bevestiging voor de ballet barre, zodat u geen hinderlijke paal naar de vloer heeft. Bespaar tot wel via kiesproduct. Grootste aanbod Focus fitness.


Maatwerk spiegelwanden voor thuis. Thuis oefenen, thuis aan uw gezondheid werken. Steeds meer mensen vinden het prettiger om thuis aan hun conditie te werken ipv. Ook voor uw home fitness , yoga-ruimte, oefenruimte, danszaal etc.


Als de Mirror uit staat, is het een gewone spiegel. Maar als je hem aanzet, zie je niet alleen jezelf maar ook een instructeur en de andere leden van je fitness -klasje.

Rol je yogamatje uit en je kunt aan de slag. Er zijn verschillende klasjes die je als Mirror-bezitter kunt volgen, variërend van krachttrainingen tot cardio en van pilates tot. Montage spiegelwand op maat, voor fitnessruimte, danszaal of oefenruimte. Bij ballet is de spiegel vooral handig bij het repeteren van een nieuwe choreografie.


Of zorg ervoor dat uw fitness -workouts perfect en correct uitgevoerd worden. Wij hebben meerdere modellen in ons assortiment: van een kleine spiegel van meter tot een grote, uitklapbare spiegel van meter. Alle modellen zijn bijzonder handzaam in het gebruik en bovendien erg veilig.


Een handige spiegel voor dans, sport, fitness , theater of als verplaatsbare correctie foliespiegel voor fysiotherapie. Uitgeklapt is de spiegel meter hoog en meter breed. Dat betekent een spiegeloppervlak van m²!


Door het grote oppervlak van de spiegel is deze zeer geschikt voor grotere groepen. Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts