maandag 8 december 2014

M line wave pillow 1

M line wave pillow 1

Ruim assortiment online bestellen! M Line Wave tot goedkoper. Matrassen nu al vanaf €99. De vorm van de Wave Pillow zorgt ervoor dat uw nek de perfecte positie aanneemt tijdens uw slaap. Stabiele ondersteuning tijdens het.


Deze is voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op graden wasbare tijk met HCC technologie. Dit hoofdkussen is voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op graden wasbare tijk met HCC-technologie. Al je slaapproblemen worden verleden tijd met dit ergonomisch gevormde neksteun-kussen. De ergonomische vorm van de Wave Pillow zorgt ervoor dat je nek de perfecte positie aanneemt tijdens je slaap.


Hierdoor ervaar je met dit kussen van M line zeker een heerlijke nachtrust. Vraag naar de voorwaarden. Kies uit producten vanaf € 3015. Vergelijk alle soorten matrassen!


MLine Wave Pillow hoofdkussen is een neksteun kussen. Het heeft verticale ventilatiegaten, is in meerdere hoogtes verkrijgbaar en ligt wat harder. Het wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten.


Je hoofd ligt wat hoger wat goed is voor de nek. Dit komt door de golvende vorm en wat hardere structuur van het kussen. Dit kussen is voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op °C wasbare tijk met HCC-technologie. Beide kussens zijn voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op graden wasbare tijk met HCC-Technologie. De kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes.


M line wave pillow 1

De hoogte wordt bepaald door uw persoonlijke voorkeur, lichaamsbouw en de hardheid van uw matras. Iedere dag fit en uitgerust wakker worden doe je op een M line Slow Motion kussen. M line kussen - Goed slapen begint met de juiste techniek. M line hoofdkussens hebben een unieke samenstelling en zorgen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap. Ze zijn onder andere gemaakt van revolutionair visco elatisch schuim dat zich exact naar de contouren van uw lichaam vormt.


Bij M line kijken we daarom goed naar de techniek in onze matrassen. Door de uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en optimale ventilatie van een M line matras neemt uw lichaam een perfecte slaaphouding aan. Een flinke dosis nieuwe energie. M line Wave Pillow Met een goed hoofdkussen kun je een. Bespaar tot wel via kiesproduct.


M line wave pillow 1

Goossens hoofdkussen m line wave pillow 1. De Wave Pillow I is een ergonomisch gevormd neksteun-kussen. Mline Wave Pillow I (soft) -new. Het kussen is voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op graden wasbare tijk met HCC technologie.


Je komt helemaal tot rust op dit ergonomisch gevormde kussen. De verhoging in de nek geeft een goede. Ook uw hoofdkussen draagt bij aan een duurzame nachtrust.


Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts