vrijdag 26 december 2014

Riviera maison world cities clock

Riviera maison world cities clock

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk het Rivièra Maison aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel!


Wilt u met één blik op de klok weten hoe laat het is aan de andere kant van de wereld? Met deze klok ziet u de tijden in Londen, Melbourne en New York in één. Always on time with beautiful clocks by Rivièra Maison. Vindt u het handig om met één blik op te klok te weten hoe laat het is hier en aan de andere kant van de wereld?


De wandklok heeft een witte wijzerplaat met zwarte cijfers, met drie kleine klokjes die de tijd in New York, Melbourne en London aangeven. Van een grote wandklok of een design klok op een bijzondere plaats in huis: doe online inspiratie op en kom naar onze winkels. Een plaatje is deze riviera maison world cities klok!


Riviera maison world cities clock

Zilverkleurige klok met aanduiding van oa diverse wereldsteden de. Riviera Maison Watchmaker Clock. Zgan werkt perfect geen beschadigingen of. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Vorige Artikel van Volgende. Het hele jaar Rivièra Maison Sale, met kortingen tot.


De grootste online outlet van Nederland. Met de prachtige houten basis en de zilveren omlijsting een eye-catcher in het interieur. Op zoek naar een klok waar je kunt zien hoe laat het is Nederland én in Londen of Melbourne? Stel meerdere tijdzones tegelijk in door gebruik te maken van de kleine klokjes op de wijzerplaat. Stel tot drie verschillende tijdzones in!


We maken ruimte voor de nieuwe collectie! Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. World time and date for cities in all time zones. International time right now. Takes into account all DST clock changes.


De World Cities wandklok van Rivièra Maison is vervaardigd van glas met een metalen frame in zilver. Rivièra Maison hat ein vielseitiges Angebot an Bilderrahmen und Spiegeln, das von geradlinig bis hin zu klassisch-ländlich reicht. Für jeden Geschmack ist etwas dabei.


Bekijk onze uitgebreide collectie meubelen: bankstellen, hoekbanken, eetkamertafels, stoelen, kasten en meer. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts