vrijdag 19 december 2014

Diepe borden wit

Bestel hier de mooiste Witte borden. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Uitgebreide collectie serviesgoed – de mooiste diepe borden. Of je nu diepe borden nodig hebt om ’s ochtends bij het ontbijt je cornflakes met melk te kunnen eten of op zoek bent naar diepe borden om tijdens een diner de soep aan je vrienden te serveren: in ons uitgebreide assortiment diepe borden vind je voor elke maaltijd of gelegenheid. Jouw heerlijke pasta, salade of soep ziet er nog lekkerder uit op één van de stijlvolle diepe borden uit het assortiment van Xenos.


We hebben geschikte borden voor iedere gelegenheid. Zodat je goed voor de dag komt tijdens het door jouw georganiseerde diner, ontbijt of lunch. Het eten uit van pasta uit een diep bord maakt de beleving compleet. Diepe borden zijn voor een echte pastaliefhebber essentieel.


Diepe borden wit

Mocht je geen zin hebben in een pasta, leent een diepbord zich ook goed om soep of andere gerechten te nuttigen. Wanneer je graag je avondeten achter de tv opeet is een diepbord handig tegen het knoeien. Wilt u een iets modernere uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een driehoekige of vierkante vorm of voor pastaborden in het wit met opdruk.


Bij Cookinglife vindt u het bord dat het beste bij u past! De keuze in pastasoorten is erg groot en datzelfde geldt voor borden. Gaat u voor een platter bord of hebben diepe pastaborden uw.


Diepe borden wit

Borden heb je in veel verschillende formaten. Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden. Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein. Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur.


Het is maar net voor welke gelegenheid je nieuwe borden nodig hebt en in welke stijl. Ook voor dinerborden, gebaksbordjes, ontbijtborden, pizzaborden en pasta borden zit je bij Blokker. Klassieke witte borden of met een kleurtje, met of zonder rand. Speciale pastaborden, soepborden en risottoborden kunnen in deze selectie uiteraard niet ontbreken. De meeste van onze borden zijn gemaakt van aardewerk, porselein of keramiek gemaakt, maar we hebben ook diepe borden gemaakt van 1 biologisch afbreekbaar materiaal.


Prijzen zijn inclusief BTW en brengen eventueel verzendkosten met zich mee. Natuurlijk worden diepe borden gebruikt voor het serveren van soep of het diner maar kunnen ook voor het voorgerecht, dessert of pastagerechten gebruikt worden. Kies voor een speelse uitstraling van uw gerechten.


Veel diepe borden van VEGA horeca groothandel hebben een extra brede rand. Deze mooie borden hebben een bijzonder ontwerp met een omhoog staande rand en een diepte van centimeter. Het bord heeft een totale afmeting van centimeter en is gemaakt van porselein. De borden zijn eenvoudig te reinigen en mogen in de vaatwasser. Bruin met wit onbreekbare diepe borden voor bijvoorbeeld op de camping of tijdens de picknick, met een houtnerf print.


Diepe borden wit

De meeste serviesseries bevatten alles wat je nodig hebt van dinerborden tot diepe borden en van ontbijtborden tot gebaksborden. In de meeste gevallen zijn de borden als complete set verkrijgbaar, maar ook los te koop. Ga je voor stijlvol of praktisch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts