donderdag 25 december 2014

Ferm living kandelaar

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Nú op voorraad dus snelle levering! Kies uit producten vanaf € 270.

In deze kandelaar kun je wel vier kaarsen kwijt. Nu is het alleen nog aan jou hoe je hem gaat neerleggen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Ferm Living kandelaar bij Flinders.


Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour. De chique gouden houder en standaard brengen elkaar in evenwicht.

Een samenspel dat zorgt voor een kunstzinnig geheel. De geometrische vormen zijn beeldend en functioneel tegelijk: je kunt de boog gebruiken om de kandelaar aan te dragen. Deze elegante kandelaar is 2centimeter bree centimeter hoog en heeft een diepte van centimeter. Het elegante design is gemaakt van metaal met een poedercoating en is verkrijgbaar in de tijdloze kleur ‘Black’, het diep paarse ’Dark Aubergine’ en het zachte ‘Macaroon’. Wilt u een speels effect in huis, dan is het erg leuk om een groepje kandelaars bij elkaar te.


Ruim assortiment online bestellen! Alle merken ferm kandelaar. Ontdek het uitgebreide assortiment. De Balance kandelaar van ferm Living imponeert met zijn sculpturale, geometrische vorm. Het meesterlijke evenwicht wordt bereikt dankzij een tegenwicht, waardoor de kandelaar een klein kunstwerkje is.


De gebogen boog combineert esthetiek met functie en kan tegelijkertijd als handvat worden gebruikt. Omschrijving van de ferm LIVING Arch kandelaar. De minimalistische vorm van de basis staat in sterk contrast met de dynamische groeven op het massieve messing oppervlak. De bekendste kandelaar is ‘String’. Ook de ‘Winebottle’ kandelaar is erg populair.


Héél veel Scandinavisch design verzameld in één shop.

De sierlijke houder uit messing ziet er delicaat uit, maar is zeer robust en biedt plaats aan maximaal kaarsen. Of het nou gaat om een etentje met vrienden bij jou thuis of een romantische diner à deux, een mooie kandelaar is een absolute must. Neem bijvoorbeeld de Circle kandelaar en de Block kandelaar , prachtige klassieke kandelaren met een industriële look.


See all the exciting new designs for the home and find inspiration for your interior with an authentic and calm atmosphere. De Ferm Bow Candleholder kandelaar is mogelijk in zwart of wit marmer. Trine Andersen is een grafisch ontwerper uit Denemarken. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Altijd verpakt als cadeau en snel geleverd.


De combinatie van een speels ontwerp in de vorm van een U en het elegante messing maakt dit samen een kandelaar waar je U tegen zegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts