maandag 29 december 2014

Snelgrond

Snelgrond

Profiteer van extra korting op Wijzonol verf en snel thuis geleverd. In één dag kunnen lagen worden aangebracht. Te gebruiken als eerste laag op ongeverfd hout.


Snelgrond

Snelgrond is een supersnel drogende grondverf voor vrijwel alle houtsoorten. Of als ondergrond voor een nieuwe kleur op een eerder geverfde ondergrond. Voor binnen en buiten, bijvoorbeeld op deuren, kozijnen, ramen en meubelen. Kan als ondergrond gebruikt worden voor traditionele en watergedragen. Als sneldrogende grondverf voor het plaatselijk gronden (beschadigingen e.d.) van hout en voorbehandeld metaal in diverse Wijzonol (lak)verfsystemen.


Deze grondverf is verkrijgbaar in wit. Trimetal Permaline producten. Bij voorkeur een traditionele kwast gebruiken met lang en soepel varkenshaar.


Snelgrond

Rollen gaat het beste met een roller met een Nylon vacht met korte pool (4-6mm). Nelfapré Snelgrond bij voorkeur niet verdunnen. De verf is hoogvullend en dekt erg goed.


Tevens heeft hij een uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden en kan hij het hele jaar overstaan. Uiteraard is ook deze grondverf. A Snelgrond Wit Liter.


Daarnaast juist ook voor het afwerken van deuren en ramen die snel weer gesloten moeten worden. Ook deze sneldrogende grondverf van Wijzonol kunnen we in wit en elke kleur leveren en is geschikt voor in de Wijzonol LBH systemen. Wijzonol Snelgrond op kleur gemengd Op kleur gemengde verven kunnen niet geretourneerd worden.


EinzA snelgrond wit 750ml. Voor hout, plaatmaterialen, voorbehandeld metaal en pleisterwerk. Sneldrogende, goed vullende en vochtregulerende grondverf. Dringt diep in het hout en is.


Eigenschappen Koopmans Snelgrond grondverf. Uitstekende hechting op voorbehandelde. Histor Perfect Base Snelgrond Met Histor perfect base snelgrond kun je tijd besparen. Je kunt dus snel weer aan de volgende verflaag beginnen. Boonstoppel Garantie Snelgrond Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming.


Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Tenco snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Let op: de Wijzonol Semppel kleurtester bevat de Wijzonol muurverf mat. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Geschikt voor binnen en buiten.


Toe te passen op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, geveltimmerwerk, trappen enzovoort. Levertijd - werkdagen. Zeer sneldrogende grondverf op basis van gemodificeerde alkydhars.


Super sneldrogende grondverf voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken. Dat doe je voordelig online! Door specifieke eigenschappen kan deze grondverf worden toegepast als grondverf voor het schilderen bij lage temperaturen. Je schildersklus voor binnen en buiten begint bij Verf De Jonge.


Je koopt bij ons verf, beits en schildersbenodigdheden van topmerken, en die zijn altijd laag geprijsd. Als je veel schilderwerk te doen hebt buiten, is het fijn als je rap kunt doorwerken. Zeker als de dagen korter worden en je geen buitenverlichting hebt.


Dat is wel keer zo snel als andere terpentinegedragen grondverven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts