dinsdag 23 december 2014

Gordijn voor schuin raam

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Maar dat gaat niet zomaar. Wij zijn specialist in gordijnen en raambekleding en kunnen voor uw schuin raam een rolgordijn of vouwgordijn leveren, als u bijvoorbeeld mooi vallende plooien wenst. Ook zijn de gordijnen gemakkelijk op elke gewenste hoogte te plaatsen door de top-down bottom-up-functie. Handig als je ze bijvoorbeeld in het midden van het raam wilt hangen. Of rolgordijnen voor schuine ramen.


Bij schuine ramen kun je natuurlijk ook rolgordijnen kiezen. Dankzij de handige zijgeleiding passen deze in elk schuin raam. Gordijn schuin raam - Het vinden van de juiste type gordijnen voor bijzondere raamvormen is soms best een lastige klus.


Denk aan ramen die schuin aflopen zoals een driehoekig, vijfhoekig of zeshoekig raam.

Bij Oude Luttikhuis bieden we hiervoor verschillende, stijlvolle oplossingen. Linnen Gordijnen Venstergordijnen. Een schuin raam onder een aflopend dak heeft een harmonieuze uitstraling. Raamdecoratie voor schuine ramen uitzoeken is wat uitdagender dan voor een standaard raam. De mogelijkheden zijn beperkter, maar het is zeker niet onmogelijk!


In dit blog bekijken we de raamdecoratie die optimaal is voor schuine ramen. Doordat een dakraam vaak schuin is, blijft een gewoon rolgordijn niet tegen het raam hangen en. Op onze zolder hebben wij schuine want dan hou ik een groot stuk gordijn voor het raam want ze kunnen niet schuin maar misschien kan je een rolgordijn op.


Verticale jaloezieën zijn geschikt voor bijzondere raamvormen. Wanneer bijvoorbeeld een raam op- of aflopend is, wordt de rail schuin bevestigd en bevindt het lamelpakket zich altijd aan de hoogste zijde. Voor meer advies over raamdecoratie voor bijzondere raamvormen, loop eens binnen bij één van onze verkooppunten. Hier ook een raam met schuine zijdes. Ik heb de plooien gewoon net zo gemaakt als bij een recht gordijn en vind het er niet vreemd uitzien.


Je kan heel handig plooiband kopen tegenwoordig: dat stik je er gewoon met de zoom mee op, dan trek je de koordjes aan en komen de plooien er vanzelf in. Scheelt een hele boel nadenken! Day ’n Night, multifunctioneel plisségordijn voor schuine ramen. Een gewoon gordijn wat hangt is geen optie omdat het voor het raam blijft hangen, en met het hoogteverschil hou ik een grote lap over aan een kant waar ik niks mee kan.


Het zijn gordijnen voor een kinderkamer dus het mag wat speels, daarom leek mij een systeem met katrollen een oplossing.

Kies uit 2producten vanaf € 199. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Trapezoidal window blinds.


Bij het raam op de bovenstaande foto denk je: wat kan ik hier nu voor hangen? Richt je de woning in een moderne stijl in, dat zou je kunnen kiezen voor plisségordijnen, die je van onder naar boven kunt optrekken. Ook is het mogelijk om horizontale jaloezieën, zoals bijvoorbeeld Luxaflex Duette Shades, voor een raam met een schuine kant te maken. Ideale raambekleding voor een raam met een schuine boven- of onderzijde of een driehoekig raam. In een schuine lamellen rail (trapeze-uitvoering) worden runners met een vaste stift gebruikt.


Ik wil graag een gordijn aan een schuine wand. Ik heb een foto van internet genomen en die foto bewerkt om te verduidelijken wat ik bedoel. De zwarte balk die ik heb getekend is een diagonale steunbalk.


Aan deze steunbalk wil ik de rail voor het gordijn bevestigen, dit is de witte streep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts