vrijdag 12 december 2014

Servies schalen

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Servies in alle soorten en stijlen.

Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen : wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken.


Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak. Een schaal uit de servies serie Porto, in de kleur blauw. Servies Porto is gemaakt van hoogwaardig aardewerk en heeft organische vormen. Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Uitgebreide collectie serviesgoed – prachtige schalen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Of je nu een schaaltje nodig hebt om ’s ochtends je yoghurt met muesli te kunnen eten of op zoek bent naar een grote schaal waarin je tijdens het avondeten de sla kan serveren: met ons uitgebreide assortiment schalen heb je voor al je eetgewoontes de juiste schaal in handen. Schalen van glas of juist van aardewerk.


De mooiste exemplaren vind je in ons assortiment. Er is in ons diverse assortiment voor ieder wat wils. Wil je jouw witte servies aanvullen, dan hebben wij de stijlvolste witte schalen voor je. Liever dat witte servies opvrolijken, bekijk dan zijn onze kleurrijke schaaltjes.


Of je nu dipsausjes, salades of pasta’s wilt serveren, een schaal is uiterst handig. Als je op zoek bent naar een schaal of een kom, neem dan een kijkje in het assortiment van Blokker. We hebben ontzettend leuke schalen in verschillende vormen en kleuren. Net als heel veel andere typen servies komen schalen ook in allerlei soorten en maten. Dit kan een schaaltje voor de yoghurt zijn maar ook een schaal om snacks als chips of cake mee te serveren.


Bij wehkamp vind je een een schaal voor ieder feestje. Kies uit 4producten vanaf € 45. Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies , gemaakt van aardewerk.


Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd.

De schalen zijn zo mooi, die wil je ook graag binnen gebruiken! De matte afwerking zorgt voor een stijlvolle look, de vrolijke kleuren maken het zonder moeite zomer op tafel. Bunzlau Castle Kommen en schalen kopen. In onze shop vind je een ruim aanbod aan servies , Homedeco en keukentextiel.


Via onze site kun je snel en eenvoudig het perfecte woontextiel kopen. Wij hebben ook cadeaukaarten in ons assortiment. Info over servies schalen. Resultaten van zoekmachines!


Tonen als Foto-tabel Lijst. Xenos heeft een ruim assortiment kommen en schalen. Van simpele witte tot kleurrijke schaaltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts