woensdag 31 december 2014

Gelaagd glas dikte

Vind gelaagd glas het nu op Kensaq. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Indien gewenst kunnen wij het glas voor u laten bewerken. Kijk voor afwerking van gelaagd glas bij glasbewerkingen.


Hiervoor heeft het glas een minimale dikte van 44.

Gelaagd glas voor dakbeglazing. Door het aantal glasplaten en folies te veranderen, verkrijgt men verschillende toepassingen. Bij breuk zorgt de folie er voor dat de glasstukken op hun plaats blijven. Hierdoor behoudt de glasplaat zijn functie tot het wordt vervangen.


In het geval van gelaagd glas , tel je de dikte van de glasbladen bij elkaar op, om aan de totaaldikte van het te berekenen glasoppervlak te komen. Ook de veiligheidsfolie kan je meenemen in de berekening van het gewicht. Al is dit gewicht niet groot, namelijk kg per m2.


Dat heeft ook als voordeel dat er geen grote opening zal ontstaan. Afhankelijk van de samenstelling en dikte van de glasplaat is het te gebruiken als letselveilig glas , doorvalveilig glas , inbraakwerend glas en zelfs als kogelwerend glas.

Over het algemeen is gelaagd glas 33. De berekening voor de dikte heeft enige uitleg nodig. De erachter staat voor de dikte van de folie wat mm dik is.


Bij elkaar opgeteld is de gemiddelde van een gehele 33. Als horizontaal glas , doorvalbeveiliging of inbraakwerend. Gratis bezorging op locatie! Bekijk de scherpe prijzen van JLM Glas. Bij Glaskoning bieden wij ook gelaagd veiligheids glas aan.


Het basisglas is uiteraard geschikt voor de meest uiteenlopende bewerkingen door de hoge transparantie. Men kan hier denken aan slijpbewerkingen. Dit glas bestaat uit twee glasbladen met een (of meer) folie(s) er tussen, vervolgens een spouw en dan nogmaals twee glasbladen met een (of meer) folie(s) er tussen. Ook maatwerk gelaagd glas kan je bij ons bestellen.


Elke dikte en soort is geschikt voor een andere toepassing. Bij glasbreuk zal het glas aan de folie blijven hangen. Dit glas wordt toegepast voor BALUSTRADE, WINDSCHERM, DAKLICHT, DAKBEGLAZING. Als je gelaagd glas laat plaatsen, dan wordt de prijs bepaald door een drietal keuzes.


In deze categorie vindt u gelaagd helder glas in de diktes die wij kunnen leveren. U heeft ruime keuze en kunt bijvoorbeeld kiezen uit 33.

Gehard gelaagd glas biedt extra veiligheid. Geharde beglazing heeft als unieke eigenschap heel sterk te zijn, maar kan wel in vele kleine stukjes uiteenvallen als er zich een breuk voordoet. Glassoorten, Glasopbouw en Gewicht van glas.


In onze catalogus gaan wij uit van standaard gehard of gelaagd -gehard glas tenzij expliciet anders beschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts