woensdag 31 december 2014

Lamellen voor raam

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Specialistisch advies nodig? Trapezium lamellengordijn zijn verticale lamellen voor schuine ramen of lamellen in een schuine hoek tot maximaal 40°. Ideale raambekleding voor een raam met een schuine boven- of onderzijde of een driehoekig raam. In een schuine lamellen rail (trapeze-uitvoering) worden runners met een vaste stift gebruikt.


Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden.

Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Goedkoper Dan In De Winkel. Verticale lamellen zijn zeer veelzijdig en stijlvol. Met verticale lamellen kun je heel goed de lichtinval bepalen en reguleren. Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt.


Plissé is zelfs mogelijk bij een halfrond of rond raam. Ook de shutter is een perfect passend raamdecoratie product voor ramen met een bijzondere vorm. Bij trapezium ramen (driehoek vorm) of ronde ramen kun je voor shutters kiezen.


Voor een erker, toograam of raam met een schuine kant (trapezium) zijn lamellen een geschikte. Passen verticale lamellen bij jouw woonstijl? Bij GAMMA vind je lamellen in standaard maten als raamdecoratie om je huis mooi af te maken. Deze verticaal hangende lamellen zijn erg praktisch voor hoge ramen.


Ook bij een schuifpui zijn kant-en-klaar lamellen ideaal: je schuift de lamellen gewoon mee op, net zover als je de pui openzet. Zoek je een voordelige én praktische oplossing?

Ik accepteer hierbij dan ook de voorwaarden behorende bij aanmelding voor de JYSK e-mail nieuwsbrief. Kies dan voor kant en klare lamellen. Deze goedkeuring kan ieder moment worden ingetrokken.


Wij verwerken de hierboven genoemde persoonlijke informatie voor het verzenden van de nieuwsbrief. Lees hier meer over in ons privacy beleid. Kies voor een luxueuze handgreep en regel makkelijk de stand van de lamellen.


Zeker in jouw bureau of badkamer genieten ze de voorkeur, omdat je in deze ruimtes afgeschermd wilt zijn van mogelijke inkijk. Meer dan 3horizontale lamellen. Horizontale lamellen passen bij elk wooninterieur.


Doordat je verticale lamellen eenvoudig opzij kunt schuiven, creëer je in een handomdraai een volledig open raam en kun je genieten van het daglicht. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.


Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Een trapezium raam heeft de vorm van een driehoek en heeft dus schuine kanten.


Meer is minder met raambekledingdirekt voor een eenvoudige minimalistische look in uw huis of kantoor. U kunt kiezen uit verduisterende lamellen , waterafstotend geschikt voor uw badkamer, PVC lamellen voor in de keuken. Raam decoratie zoals u het wenst te hebben.


Op zoek naar verticale lamellen ? Dan zit je goed bij PAX Raamdecoratie. Diverse breedte en hoogte maten. De lamel heeft een breedte van mm.


De kettingbediening kan je naar keuze links of rechts plaatsen. Antraciet, wit of een andere mooie kleur? Schuin raam (trapeze) Lamelgordijnen zijn tevens mogelijk te maken voor schuine ramen. Iedere soort lamel is mogelijk en de schuinte van het raam mag max. De bovenkant van deze lamelgordijnen volgt het schuine verloop van de bovenkant van het raam met een maximale hellingshoek tot 55°.


Het lamellenpakket wordt om technische redenen altijd naar de hoogste zijde geschoven. Onze kunststof verticale lamellen zijn tijdloos en staan bekend om hun functionaliteit. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Dit betreffen zijprofielen die je aan je rolgordijn klikt en op het kozijn plakt. Lamellen van kunststof zijn erg geliefd.


Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast. Deze profielen schuiven over je rolgordijn heen waardoor de stof niet alleen dicht tegen het raam blijft, maar er ook voor zorgt dat er geen lichtkier meer ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts