zondag 14 december 2014

Normann copenhagen kabino

Bestel het snel op Flinders. Kom til et brag af en fødselsdagsfest. Massevis af ekstra festlige tilbud. Imerco eller Imerco Home butik. Kies uit producten vanaf € 8400.


Shop in-store or onlinde with worldwide.

Dit dressoir is gemaakt van MDF en de twee schuifdeuren zijn gemaakt van mat gelakt aluminium. Met dit nachtkastje wordt dat geregeld. Het nachtkastje is een elegante verschijning met een warme look. Je slaapt dus niet alleen heerlijk, maar ook nog eens in stijl. Het dressoir is gemaakt van geschilderd MDF en het frame van het dressoir is gemaakt van essenhout.


Een van de deuren is voorzien van allemaal gaatjes, wat een leuke twist geeft aan het geheel. You will receive a confirmation e-mail and your first newsletter shortly. Boek uw Hotel in Kopenhagen online.

Reserveer online, laagste prijzen. Fri fragt ved køb over 3kr. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Een van de twee schuifdeuren van de dressoir heeft geperforeerde gaten , waardoor het een visuele elegantie. Ben je bezig met je huis opruimen, maar kun je je spullen niet kwijt? De as kader verzacht het gevoel en voegt warmte.


Dit prachtige design dressoir is gemaakt van essenhout, MDF en staal. Combineer met een bijpassende ladekast voor een modern geheel! Echt design, gemaakt van MDF (hout),Staal, ontworpen door Simon Legald en geproduceerd in Denemarken.


Kabino serie: in grijs of wit. Liefhebber van Normann Copenhagen producten? Dé Normann Copenhagen shop van Nederland.


Bekijk het Normann Copenhagen aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Speciale aandacht wordt besteed aan de praktische en doordachte details en materialen.


De behuizing is gemaakt van gelakt MDF, de fronten zijn van gelakt aluminium.

De fronten zijn gemaakt van geverfd aluminium, waardoor het dressoir zeer stevig is. In de serie vind je ook een compacter dressoir met twee schuifdeuren, maar zonder lades. Alle meubels zijn verkrijgbaar in wit of grijs. Een stijlvolle ladenkast in een Scandinavisch design, dat je woonkamer van een moderne look voorziet! In de vijf ruime lades is plaats voor administratie, spelletjes, sokken, foto’s of zelfs je handschoenen en mutsen, als je de ladenkast op de hal wil gebruiken.


Hierin schuilt de kracht van het typisch Scandinavische design waarbij al snel de kwaliteit en ambachtelijke eigenschappen duidelijk worden. Richard kledingkast deuren en lades gelakt grijs gebeitst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts