woensdag 17 december 2014

Linari geurstokjes

Linari geurstokjes

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Bekijk ons unieke assortiment geurstokjes. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Alle geurstokjes vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Verkrijgbaar in een assortiment van geuren. ICONA 5ml diffuser met geurstokjes.


Linari ’s missie staat voor hoge kwaliteit huisparfums te combineren met een tijdloos, modern design. Linari staat synoniem voor alles wat puur en elegant is en heeft een perfecte symbiose gecreëerd tussen geur en design. Linari Diffusoren Senso navulling krijgt u voordelig bij parfumdreams.


De perfecte match tussen geur en design! Veiligheidsvoorschrift: De geurolie is brandbaar. Vermijd enig contact met vuur. In geen geval mogen de met olie bedrenkte geurstokjes aangestoken worden. Linari diffuser geurstokjes met wooden evaporating sticks en bijpassende roomspray uit de chrome shadow line collec.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Geurstokjes zijn een sfeervolle toevoeging in elk huis. Ze geven niet alleen een heerlijke geur af, maar zien er ook nog mooi uit. Je zet de stokjes neer en je hoeft verder niets te doen. De stokjes absorberen de vloeistof en verspreiden een heerlijke geur in jouw huis.


Linari geurstokjes

Kies uit 1producten vanaf € 95. Unique nicheperfumes from the Linari collection. Linari Cielo, een heerlijke geur die staat voor schoonheid en fascinatie.


Een heerlijke subtiele geur van roos- en cederhout komt samen met accenten van balsum muskus noten. Linari heeft voor dit heerlijk ruikende interieurparfum duidelijk aandacht geschonken aan het design. De diffuser heeft een stijlvolle facon met bijpassende geurstokjes. Deze combinatie van een heerlijke geur en prachtige uitstraling zorgt ervoor dat dit een must-have is voor je interieur. De Linari interieurparfums zijn verkrijgbaar in geurstokjes , roomsprays en geurkaarsen.


Deze zilveren set interieurparfum van Linari is onze bestseller. Deze diffusor met geurstokjes en roomspray van Linari komen in een heel mooie verpakking en zijn dus ook een prachtig kado om te geven. De zilveren set is het meestgevraag omdat het met veel interieurs is te combineren. FENICE Deze heerlijke luxe huisparfum geur staat voor: Onschuld en Eenvoud.


Koop en verkoop linari eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


LINARI Room Spray - Fenice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts