dinsdag 16 december 2014

Wanddecoratie industrieel

Moderne betaalbare design wanddecoratie. Bekijk de Special Collections van IXXI! Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Koop nu wanddecoratie voor uw huis.


Wanddecoratie voor 22u bestel morgen in huis. In elke ruimte heb je bijvoorbeeld wanddecoraties nodig zoals een onder andere een wandklok, schilderijen en wandrekken. Maar ook is er genoeg andere muurdecoratie verkrijgbaar om de muren in je huis eens flink te pimpen. Industrieel wandrek als wanddecoratie. Een heel andere wanddecoratie maar zeker niet minder qua uitstraling zijn landelijke of industriële wandrekken.


De meest in het oog springende is welliswaar het ronde industriële wandrek van mango hout en blank metaal. Super leuk om daarmee aan de gang te gaan en geheel in uw eigen stijl te decoreren. Super uniek en stoer voor een industrieel interieur! Een memobord is ook een goed idee als je een decoratieve en tegelijkertijd functionele wanddecoratie zoekt.


Op je memobord kun je meteen je memo’s noteren, zoals “De melk is op. Hetzelfde kun je met een mooi schrijfbord of magneetbord doen. Wij nodigen je uit om onze uitgebreide collectie wanddecoratie in onze winkels te bekijken. Meer informatie over wanddecoratie.


Richt jouw woning helemaal naar eigen smaak in met onze woonaccessoires. Nog een leeg plekje aan de muur? Kies bijvoorbeeld voor mooie fotolijsten, schilderijen of een memobord om je interieur helemaal af te maken. In onze winkel hebben wij een nog ruimer aanbod aan wanddecoratie. Deze panelen bestaan uit oude olievaten.


Verder is elk paneel op zijn manier uniek met andere kleuren. Omdat u keuze heeft uit vele panelen zit er voor u altijd de juiste tussen. Alle panelen van oude vate zijn behandeld met een blanke lak.


Zo kun je een mooie Eye catcher in de woonkamer als wanddecoratie gebruiken maar ook in de slaapkamer een aantal leuke fotolijsten hangen geeft direct een gezellige sfeer. Zoveel mogelijkheden, zoveel keuzes! Originele design DIY wandecoratie! Betaalbaar en eenvoudig online bestellen.


Wanddecoratie industrieel

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ik heb bijvoorbeeld niet een groene kleur op de muur gedaan, maar een donkerblauwe krijtverf. Ik heb dit idee van wanddecoratie toegepast boven op de overloop.


Wanddecoratie industrieel

Daar zit een klein muurtje, waar ik niet helemaal tevreden mee was. Helemaal onder aan dit bericht zie je het resultaat: wanddecoratie industrieel ! One Tree Planted“ en dus draag je met jouw bestellingen altijd een steentje bij. Zie de hoofdstad waar het allemaal begon op een hele. Je hele huis is helemaal naar smaak ingericht maar die witte muur oogt tocht wat saai.


Wist je dat je je muur ook kan versieren? Of kies een letterbord waarmee je je lover kan verrassen met een lieve boodschap bij. Een industrieel wandrek vind je scherp geprijsd bij Koopjedeal Kortingen tot wel ! Snelle levering Bestel direct! Een wandrek geeft sfeer en een persoonlijke twist want je kunt je mooiste spullen erop tentoonstellen. Of het nu een stoer industrieel interieur is, een Scandinavisch interieur of een landelijk interieur, deze wanddecoratie kan altijd.


We hebben mooie wanddecoratie van bekende merken als Ferm Living, Hay, Petite Furniture en Menu. De Geometry poster, te bevestigen met de Wooden frame esdoorn large van Ferm Living past in elk intieur door het rustige ontwerp en de zachte kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts