dinsdag 30 december 2014

Folie spiegel

Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen! Plakfolie met spiegel effect.

Men gebruikt het niet alleen voor in huis. Dikwijls wordt het spiegelende folie ook gebruikt op stands bij beurzen. Als de decors op de beurs worden opgebouwd kan zelfklevende folie al snel de juiste sfeer voor jouw product uitademen.


Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. Spiegelend folie voor ramen In deze rubriek vind je dus spiegelfolie voor objecten, maar ook voor ramen. Voor ramen gebruik je een ander folie omdat je hier wel graag door naar buiten wilt blijven kijken.


Dit zelfklevende folie is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten.

Het spiegelende folie heeft een breedte van 45cm. In tegenstelling tot een echte spiegel , geeft een blik op het spiegelfolie een ietwat wazige look. Deze hoogwaardige spiegelfolie houdt niet alleen zonnewarmte buiten, de folie is met een spiegel effect uitgerust en van buiten bijna volledig ondoorzichtig.


Met deze installatie instructie is het gemakkelijk om zelf de raamfolie op een goede manier aan te brengen. Het andere spiegelfolie is plakfolie. Dit folie heeft geen doorkijk.


Je kunt het op ramen plakken, maar daar is het eigenlijk niet voor bedoelt. Het is bedoelt om op kasten, wandtegels of andere gladde objecten binnenshuis te plakken. Het folie geeft een spiegel effect.


De lengte mag je zelf kiezen. De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking. Inkijkwerende folie is ook op maat leverbaar!


Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. Glasfolie waarin je jezelf ziet weerspiegelen, het bestaat! Als je dit spiegelende folie op je ramen aanbrengt, kan men van buitenaf niet meer naar binnen kijken.


Van buiten lijken je ruiten namelijk wel één grote spiegel.

Je ziet dit veel op ramen van bedrijfspanden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Bekijk ons unieke assortiment spiegels. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bent u opzoek naar een spiegelfolie voor bijvoorbeeld op meubels?


Of om van een kast een spiegel te maken. De folie is zeer makkelijk op alle oppervlakken aan te brengen waardoor u er van alles mee kunt doen. U kunt zelfs de folie heel makkelijk op maat maken en eventueel figuren ermee te maken. Hierdoor ontstaat het spiegel -effect. Let wel op: De zijde van het raam dat spiegelt is dus de zijde waar het meeste licht op valt.


Normaal gesproken is dit altijd de buitenzijde van een raam, omdat dag-licht nou eenmaal veel feller is dan kunstmatige verlichting (zelfs op grijze dagen of bij schemering). Zelfklevende spiegel effect Gebruik de zelfklevende stickerfolie met spiegel effect om een gaaf ontwerp te maken. Koop deze folie en hier in de winkel! Zelf heb ik de spiegel ook gemaakt een tijd geleden, eerst heb ik geprobeerd om de spiegel folie op plexiglas te plakken echter houdt dit niet. Vanuit binnen gezien is de folie echter helder en u heeft dus zelf uitstekend zicht!


Uit eindelijk ben ik ook voor een glasplaat gegaan met de folie er op dit is stukken beter. Ik denk allen niet dat het in vochtige ruimtes goed gaat. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken.


Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts