woensdag 17 december 2014

Dutch design behang

Bekijk het gehele assortiment design behang. Of bezoek één van onze winkels. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Dan is nieuw behang hetgeen waar jij naar op zoek bent.


Als je besluit om een kamer opnieuw te behangen is het natuurlijk wel belangrijk om dit meteen goed te doen. Dutch Wallcoverings is een perfect voorbeeld van een merk dat leuk en fijn behang aanbiedt.

AG Design is een diverse fotobehang collectie met vele dessins zoals natuur en Disney. Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in één van onze winkels in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen.


Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 5behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. Zijde- en grasscloth zijn bedekt met subtiele silhouetten van bladeren. Dimensions is geïnspireerd op geometrie en de natuur.


Geweven draadpatronen worden gecombineerd met hexagonale designs.

Voor het behang zijn luxueuze materialen gebruikt die goed terug te zien zijn in de ontwerpen. Zo maak je van jouw interieur een plek waar je vooralsnog alleen van had kunnen dromen. Bekende merken zoals ESPRIT home, Daniel Hechter, Versace en Porsche design hebben geweldige collecties patroonbehang gemaakt welke je nu kunt bestellen bij wall-art. Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt.


Het behang is verkrijgbaar in diverse thema’s die u op deze pagina kunt vinden. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Met fotobehang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten fotobehang die bij jouw stijl en interieur passen.


Moderne fotowanden, behangposters met. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Op zoek naar Dutch design? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders.


Dutch Design bestel je eenvoudig en snel op Flinders. Profiteer van gratis verzending! Designers van het welbekende Brooklyn Tins behang maar ook van het concrete behang.


Uiteraard mag het sloophouten Piet Hein Eek behang ook niet missen in dit rijtje. Het NLXL behang is een design behang dat absoluut thuishoort in ieder interieur. Het behang dat ze hierin hebben vervaardigd laat zien waar Dutch allemaal toe in staat is.

Een van de meest populaire collecties met Dutch behang is Royal Dutch. Eigenlijk is dat ook helemaal niet zo gek. Altijd geleverd met gratis behanglijm. Laat je verwonderen door de tofste wandposters voor kinderkamers met AG Design.


Dutch heeft hiermee weer een uniek stukje behang op de markt gebracht met de favoriete figuren van je kids. Van Cars tot Spiderman op behang , niets is te gek! Voor de ondersteuning bij al uw woonwensen en woonideeën.


Van Droog Design , Goods, Gispen en IXXI tot Studio Ditte en Wanted Wheels. Allemaal Nederlands design. Mooi vliesbehang in een streepmotief, in beige tintenWaar kan ik dit behang gebruiken:Dit. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts