donderdag 18 december 2014

Tempered glass s5

Screenprotectors van echt gehard glas. Ruime keuze Motorola Moto GPlay tempered glass in ons grote assortiment (tip). Goedkope Mobieltjes Sshop je nú op beslist. De screenprotector voelt hetzelfde aan als je normale scherm, omdat de screenprotector gemaakt is van glas.


De hardheid van een tempered glass screen protector is belangrijk.

Hiermee wordt aangegeven hoeveel druk het glas kan hebben voordat deze breekt. H tempered glass is het hardste glas dat beschikbaar is voor. Het scherm van je S, SNeo of SPlus is zeer gevoelig voor krassen, barsten en deuken, maar met een glazen screenprotector beperk je dit.


Weg met de lelijke krassen. Eenvoudig monteren Dankzij het meegeleverde montage-kit is de screenprotector erg makkelijk aan te brengen. Het tempered glass is slechts 4mm dik en weegt nog geen gram.


De Panzerglass Galaxy Sscreenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden.

D Round Edge with Lifetime. Onze tempered glass screenprotectors zijn zo’n mm dik en gemaakt van glas. Je plaats ze gemakkelijk en snel over je scherm heen. Met deze protector om je scherm ben je bescherm tegen elk mogelijk krasje en stootje. Daarnaast is het vuil van je scherm ook makkelijk te verwijderen.


Tempered glass is gemakkelijk in gebruik. Click Show more to see the entire description. All of my Galaxy SVideos.


This is possible because it has been designed to be ultra-thin while maintaining nearly 1 transparency. Even with the transparency, this is a great glass screen protector because it remains durable and ensures you have an uninterrupted operation. Vergelijk prijzen van Mobiele Telefoon Accessoires van tal van webwinkels en vind zo de. Bij het tempered glass zitten de volgende producten bijgeleverd: een microvezeldoekje, een alcoholgaasje en een stof absorberende sticker.


Met deze spullen bevestig je jouw tempered glass gemakkelijk, snel en mooi. Grootste assortiment Thuiswinkel Waarborg Gratis Thuisbezorgd! Volledige bescherming en geschikt voor hoesjes Eenvoudig, zonder bubbels aan te brengen!

Inclusief microvezel reinigingsdoekjeACTIE: STUKS! De prestaties zijn exact hetzelfde als het toestel zonder protector. Biedt uitstekende bescherming voor het scherm.


Het oppervlak is gemakkelijk te reinigen en voelt hetzelfde aan als het scherm. Deze tempered glass screenprotector is krasvast en volledig transparant. Bestel originele Just in Case screen protectors bij Knaldeals.


Heb je een nieuwe Samsung Galaxy S? Dan ben je daar vast heel erg blij mee! Gehard glas is drie keer zo sterk als plastic en sterker dan normaal glas en biedt veerkrachtige en stevige bescherming van het scherm van jouw telefoon. Met deze screen protector is het scherm van je Samsung Galaxy S(Neo) volledig beschermd tegen krassen en andere schade.


De protector is niet van plastic maar van écht glas gemaakt, uiteraard op een speciale en veilige manier bewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts