donderdag 25 december 2014

Gordijnrails met bocht

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Bekijk de populairste artikelen.

Al verkrijgbaar vanaf €50. Vind gordijnrails kopen het nu op Kensaq. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Wij maken de bochten in uw gordijnrails op maat. Gebogen gordijnrails op maat. Geen gerommel meer met lelijke grove gordijnrails al of niet met losse bochten waar de gordijnen altijd achter blijven hangen.

Nu voor iedereen bereikbaar hoogwaardige versterkte aluminium gordijnrails van Schneiders Fournituren, onze gordijnrails is altijd wit gemoffeld. De Intensions Practical gordijnrail bocht wit graden is eenvoudig te monteren. Bij het plaatsen van de gordijnrail, hou er rekening mee dat als het raam open kan, dat het gordijn dan niet in de weg hangt. De gordijnrail is eenvoudig op maat de zagen en te bevestigen door middel van pluggen op het kozijn of aan het plafond. Met andere woorden, wij beperken ons niet tot bochten van graden, maar we buigen gordijnrails in elke gewenste vorm.


Maar maatwerk houdt niet op bij gordijnrails met bochten : wij leveren ook systemen voor daklichtconstructies of serres, of gordijnrail met bijzondere afmetingen voor bijzondere raamvormen. Is het tijd dat er nieuwe gordijnen worden opgehangen? Dit kan met gordijnrails of met gordijnroedes van GAMMA.


Het doel van een gordijn is het verkrijgen van privacy of het verduisteren van een ruimte. Om tot het optimale resultaat te komen, zodat het gordijn aansluit op de muur of het raam, zijn bochten aan het eind van de rails erg handig. Buigradius is 20cm of 30cm. Ook erkerbochten zijn mogelijk. Een ronde - doorlopende - verbuiging is mogelijk - vraag de KlantenService.


BUIGSERVICE VOOR GORDIJNRAILS KOORDBEDIEND: Vrijwel elke gordijnrail is te buigen met een 90° bocht of met een erkerbocht. Bij elke rail is de buigradius terug te vinden onder. Een gordijnrails met bocht bestel je online op Roedeshop.


Handig als u meerdere bochten wilt vanwege een erker.

U ontvangt altijd de gordijnrails met bocht uit stuk! Een roede of gordijnrail op maat laten maken doet u op Railsopmaat. Om een gordijn efficiënt op te hangen op de gewenste plaats, is het soms nodig om gordijnrails met een bocht te gebruiken. Denk maar aan de gordijnen die helemaal rond het bed van een ziekenhuispatiënt hangen of gordijnen voor een hemelbed in een hotel. Heeft u een erker en wilt u daarin graag een gebogen rail aanbrengen?


Bij de Roedeshop is het mogelijk de rail te voorzien van een of meer bochten Wilt u de rail handbedien met koordbediening of elektrisch? De op maat gemaakte gordijnrails met koordbediening van de Roedeshop zijn buigbaar en in een aantal uitvoeringen beschikbaar. Houd er rekening mee dat wij dit niet leveren voor gordijnrails met bochten , brede gordijnrails of hele zware gordijnen. Daarnaast kunt u ook wave gordijnen elektrische bedienen. Ook de wave glijders worden niet toegepast in elektrische rails met bochten.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Heb je bijvoorbeeld paneelgordijnen of gordijnen met haken dan gebruik je een gordijnrails Met een gordijnrail gaat het ophangen zeer snel, de haakjes bevestig je simpelweg aan de ringen van de rail. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Veel van onze rails zijn flexibel en buigzaam, ideaal voor het ophangen in lastige of ronde ruimtes als een caravan of erker!


In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. De gordijnrail monteer je aan het plafond en vervolgens bevestig je het gordijn met behulp van haken of ringen aan de rails. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. Gordijnrails kopen bij KARWEI. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts