maandag 29 december 2014

Inrichting italiaanse stijl

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! De bewoners van een woning in Houten wilden na ruim jaar graag hun interieur veranderen en vroeg mij om interieuradvies over de nieuwe inrichting , styling en kleuren. Het was tijd voor verandering!


STIJLIDEE gaf advies over de de nieuwe meubelen zoals de bank en het tv meubel maar ook over de nieuwe wandafwerking in Toscaanse stijl. Veel neutrale kleuren en het liefst natuurlijke stoffen. Vind de beste selectie inrichting italiaanse stijl fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit inrichting italiaanse stijl voor de dutch luidspreker.

Italiaanse herenmode van Italian Style. Huis en Inrichting Complete inboedels. Mooie barokke slaapkamer in italiaanse stijl. Koop of Verkoop italiaanse meubels op Marktplaats. Ook fijn: in de Hoemoes basilicum tomaat less salt zit maar liefst procent minder zout!


Inrichting : De inrichting is een combinatie van klassieke en moderne elementen. Een antieke tafel met moderne stoelen, een servies met een klassieke vorm maar zonder klassiek bloemdessin, en lambrisering, ornamenten en kroonluchters met een knipoog. Een van de moeilijkste stijlen om goed te krijgen. De kamer vullen met Seventies meubels en psychedelisch behang is niet de bedoeling.


Dan lijkt het alleen maar of je sinds uw ABBA-tijd niks meer aan je interieur heeft gedaan. Houd de basis – wanden en vloeren – dus liever neutraal en denk vervolgens ‘funky’. Geniet nog even na van een heerlijke zomer en tover uw huis om in Toscaanse stijl. Benieuwd hoe u dat kunt doen? Neem dan snel een kijkje op KLiNGEL Blog!


Door de muren een warme okergele kleur te gaan geven en de verf op een gemeleerde manier aan te brengen ontstaat er veel meer warmte en sfeer. Italië is een land van helder licht en Europese verfijning. Elk van zijn bewoners probeert door de eeuwen heen generaties een gevoel van schoonheid te geven.

Een inrichting van weleer. Lekker hartig maar toch zoet door de geroosterde tomaatjes. Dit interieur bestaat uit meerdere meubelstukken met veel details. De salontafel heeft mooi houtwerk en sierlijke poten.


De antieke stoelen hebben opengewerkte elementen aan de zijkanten, wat ze erg elegant maken. De Chesterfield stijl bank past er helemaal bij, de kleur komt ook terug in de zitting van de stoelen. In een klassiek interieur werk je met lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, riet en wol.


Hou je meer van de strakke, industriële look is een modern interieur misschien meer geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts