maandag 22 december 2014

Balance time klok

Klok met datumaanduiding kopen? Bestel uw Kalenderklok in de webshop. Bekijk ons unieke assortiment Digitale Kalenderklokken van interactief tot prikkelvrij. Balance Time klok tot goedkoper. Het merk ontwerpt zowel digitale als analoge klokken en je hebt de keuze uit verschillende soorten designs.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Wij hebben sinds gisteren via internet een balance time wand klok gekocht, maar deze klok reageert niet op de DCF signaal de huidige tijd wordt niet aan gegeven als ook de datum en de maand wordt niet weergegeven,wat doe ik verkeerd ? Als onderdeel van je interieur of om voortaan altijd op tijd te vertrekken. Mooi voor bij jou aan de wand en leuk als cadeau, om iemand anders mee te verrassen.


De klok is voorzien van een strak frame met houtkleur, wat deze klok zeer geschikt maakt voor verschillende interieurtypes. Wanneer het DCF-signaal is ontvangen en verwerkt zal de klok automatisch de juiste tijd weergeven. Verfraaien van uw huis met Klokken.


Balance time klok

Ruim assortiment online bestellen! Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw klok.


Het idee voor de klok ontstond toen er werd gewerkt aan een klok met extra lange wijzers. Het grote draaimoment dat lange wijzers met zich meebrengen, gaf een probleem. Bespaar tot wel via kiesproduct. De klok beschikt namelijk niet alleen over een wijzerplaat, maar ook over een kalender. Kies bijvoorbeeld voor een klok gemaakt van bestek of een pan, een karakteristieke stationsklok of zelfs een projectieklok.


Deze laatste klok projecteert de tijd op de muur. Via de atoomklok zendergestuurde LED klok met energie zuinige led lampjes. BTW € Subtotaal excl.


Deze DCF-gestuurde klok heeft een simpel en stijlvol design en past goed in elke kamer. Met deze klassiek vormgegeven wandklok bent u altijd bij de tijd. Deze wandklok is speciaal gemaakt voor buiten en is spatwaterdicht. De klok heeft een diameter van centimeter en is vervaardigd van metaal. Landelijke klokken zijn vaak hele sfeervolle klokken.


Balance time klok

Een landelijke klok past in veel verschillende interieurs en combineert ook goed metBrocante. We hebben veel landelijke klokken in ons assortiment. Veel van deze klokken zijn van hout of metaal.


Een aantal klokken hebben een “oude” uitstraling waardoor uw nieuwe klok wel een antieke klok. De klok ontvangt nu het tijdsignaal (minder dan minuten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts