dinsdag 16 december 2014

Bonbonzakjes transparant

Heeft u vragen of interesse? Wij helpen u graag verder. Wilt u blokbodemzakjes of diamantbodemzakken kopen?


Moniss heeft transparante en bedrukte blokbodemzakjes en transparante diamantbodemzakken. Zeer handig voor het verpakken van bijvoorbeeld uw cadeaus, artikelen, snoep, koeken of chocola.

U kunt de blokbodemzakjes bij Moniss goedkoop kopen en wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Kittys Craft voor uw Scor-pal benodigheden. Bowdabra en de embossingsmat no more shims. Transparante blokbodemzakjes.


Heldere zakjes met blokbodem en zijvouw. De transparante blokbodemzakjes kunt u eenvoudig vullen en sluiten door middel van een etiket of een lint. Een traktatie of een leuk kado je pakt het zo mooi in met een transparante blokbodemzakje.


Goude pralinedoosjes mini - binnenkant wit - per stuks Ref.

Polypropyleen glasheldere blokbodemzakjes inpakzakjes transparante vlakke PP foliezakjes - kruisbodem foliezakjes - blokbodemzakjes foliezakjes PP zakjes - zijvouw PP foliezakjes nu direct bestellen en kopen. Neem dan een kijkje op deze pagina! Cadeaubox Pasen, set van stuks € 1. Cellofaanzakje Blanco AGroot Formaat € 0. Eventueel een mooi strik en u heeft al een mooi cadeautje.


De cellofaan zakjes zijn transparante plastic zakjes geschikt voor chocolade, snoepgoe maar ook bijvoorbeeld droge pasta of rijst. Daarnaast kunt u ze uiteraard ook gebruiken voor kleine geschenken. Voor het verpakking van diverse bakcreaties of andere etenswaren zijn de blokbodemzakken van Bouwhuis.


Omdat u tenslotte niet de folie verpakking wilt zien maar de inhoud! En de inhoud is eenvoudiger te zien doordat de folie transparant is. Om deze reden is deze folieverpakking uitstekend geschikt om voorverpakte waren in een etalage aan te bieden.


Goedkope bonbondoosjes van zwart tot paars, bedrukt met logo of transparant. Deze stazak met een transparante zijde is in vele kleuren en maten uit voorraad leverbaar vanaf 1stuks. Het gebruikte materiaal is hoogwaardig en beschikt over uitstekende barrière-eigenschappen. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw product gewaarborgd.


Erg leuk om als cadeauzakje te gebruiken. Je kunt het precies als het voorbeeld vouwen en verpakken voor een feestelijk effect.

Monique - Wat is dit gemakkelijk ! Blokbodemzakken bestelt u eenvoudig en snel online. Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment vindt u hier zeker de producten die u zoekt. Op zoek naar specifieke blokbodemzakken?


Van standaard blokbodemzakken, tot maatwerk. RETIF grootahandel in verpakking voor handelaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts