dinsdag 9 december 2014

Keuken mintgroen

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Houdt u van een frisse tint? Kijkt u dan eens naar een mintgroene keuken.


Deze tint combineert het mooiste met lichte kleuren waardoor uw keuken een en al frishei licht en ruimte uitstraalt. Gelukkig want ik ben groot fan van deze frisse trend kleur. Met een groene keuken kunt u uw interieur echter een persoonlijke tint geven.

Groen is een trendy kleur die leverbaar is in vele kleurvarianten. Kiest u voor een olijfgroene, donkergroene of mintgroene keuken ? Of wilt u met appeltjes groen een statement in uw keuken maken? Oma’s Keuken servies in mintgroen en roze.


Hét kinderservies voor bij de liefste oma thuis. Want Oma’s hapjes zijn altijd het lekkerste toch? Dit kommetje is perfect voor de eerste hapjes, stukjes fruit of een lekker toetje!


Ook verkrijgbaar in voordelige set. In deze U-vormige, witte keuken in Amstelveen staat deze prachtige mintgroene keuken achterwand. Een gewaagde keuze, maar supermooi geworden.


De kleur mintgroen brengt de keuken tot leven en is heel sjiek, zeker in combinatie met wit en zwart. De normale prijs voor alle artikelen los is €285. Een mintgroene lunchbox met groene deksel en mintgroen elastiek dat ervoor zorgt dat de deksel goed blijft zitten. De lunchbox heeft een groot en klein vak. Handig als je broodjes en een kleine snack naar je werk of school mee wilt nemen.


Als je het deksel een slag draait, wordt de inhoud van de box vergroot.

De producteigenschappen: afsluiting. Mintgroene keukens zijn schaars, maar kunnen erg mooi zijn. En ook blauwe keukens kunnen super nice zijn.


Maar een combinatie van deze twee kleuren zie je zelden. Alleen echte liefhebbers zullen kiezen voor een mintgroene bank, een mintgroene eettafel of een mintgroene keuken. Sterker nog, onze nieuwe keuken wordt ook mintgroen -achtig. Duitse Topkwaliteit tot Goedkoper! Koop of Verkoop mintgroen op Marktplaats.


Landelijke mintgroene keuken. Deze prachtige landelijke keuken heeft op een wat meer subtiele manier een mintgroene kleur verweven in het interieur. De kleur van hout speelt de boventoon, waardoor het geheel een nog natuurlijkere look krijgt.


Klassieke mintgroene keuken. Wit, mintgroen en zachtroze passen uitstekend. Ook in de keuken is de kleur niet weg te denken. Vernieuw je keukenspullen met deze leuke hebbedingen! Sinds een jaar of twee zie je deze trendkleur steeds meer opkomen in ons interieur, niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat deze kleur makkelijk combineerbaar is met vele andere kleuren.


Laat je inspireren in onze showroom! Je wandelt langs topdesign uit Italië, strakke en hightech vormgegeven keukens , klassieke en landelijke ontwerpen, maar ook de belangrijkste hedendaagse designers zoals Pininfarina. Voor iedereen hebben we de perfecte keuken die past bij jouw smaak. De basiselementen voor je keuken zoals rails, poten en plinten passen naadloos bij het METOD keukensysteem.


Zo weet je zeker dat je keuken in de basis goed in elkaar zit. Ook onze bedekkingspanelen zijn helemaal in lijn met onze keukenblokken. Deze zet je vast aan de zijkant van de laatste onderkast. De vloer is gemaakt van linoleum. Eigenlijk zie je überhaupt nooit een keuken met kasten in twee of meerdere verschillende kleuren.


Dit hebben ze gecombineerd met strakke witte muren, terwijl alle maatwerk oplossingen mintgroen zijn. Denk aan de mintgroene keuken , de mintgroene kasten en het mintgroene platform bed. Ook tref je hier en daar multiplex afwerkingen aan, zoals het keukenblad en de keuken achterwan en de kasten in de slaapkamer. Een herkenbaar probleem voor veel mensen.


Deze geeft je extra opbergmogelijkheden. Een keukentrolley is de ideale oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts