donderdag 25 december 2014

Hand stoomapparaat

Specialistisch advies nodig? Stoomreinigers van alle merken op beslist. Bekijk ons gehele wassen drogen strijken ssortiment online. Vergelijk verhuurbedrijven. De LifeGoods hand kledingstomer is compact van formaat en ideaal voor thuisgebruik en voor op vakantie.


Met de stoomreiniger voor de badkamer kom je terecht in alle kleine hoekjes en zo verwijder je maar liefst 9 van alle bacteriën die in de badkamer voor komen.

Zo hoef je nooit meer je handen vuil te maken in de gootsteen of de wc. Maar ook in de woonkamer zorgt de stoomreiniger natuurlijk voor een fris resultaat. Soms heb je het gewoon erg druk met werk, het huishouden of de kinderen. Sommige karweitjes kunnen er dan wel eens bij in schieten. Zoals strijken bijvoorbeeld.


Nu heb je straks een sollicitatiegesprek en je witte ‘geluksblouse’ is eigenlijk te gekreukeld en ruikt ook nog eens een beetje muf. Geen strijktafel, geen te hoge temperaturen, geen geplette stoffen meer. Het werk kan verticaal worden gedaan, want het kledingstuk hangt meestal op een hangertje tussen twee spanners.


Met de vrije hand oefent u een lichte druk uit op de stof uit en u stoomt direct op het te behandelen materiaal.

De druk kan oplopen tot wel bar. Bij hand - en slede-stoomreinigers is de stoomdruk belangrijker, omdat deze apparaten gemaakt zijn om hardnekkig vuil met grote druk te verwijderen. Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen.


Stoomapparaat : heerlijk efficiënt. Je hebt geen chemische middelen meer nodig om het keukensanitair schoon te krijgen, of schoonmaaklappen die je steeds weer in de wasmachine moet doen. Daarnaast hoef je niet meer te kliederen met water, sponsen en droogdoeken. Welke eigenschappen zijn belangrijk? In de grote watertank van de Karcher SCEasyfix zit liter water zodat je in één keer een flinke schoonmaakklus onder handen neemt.


Deze stoomreiniger gebruik je met een volle tank minuten. Genoeg tijd dus om de vloeren beneden eens even goed onder handen te nemen. Hoge temperaturen zijn dodelijk voor de meest insecten, als ze niet snel naar een koelere plek kunnen vluchten.


De temperaturen van onze draagbare stoomapparaten zijn hoog genoeg om bedwantsen en hun eitjes direct te doden. Met de komst van de stoomreiniger is het slechts een kleine stap geweest om de professionele stomerij naar u thuis te brengen. Met de kracht van hete stoom kunt u overhemden, shirts en vele soorten andere kledingstukken en stoffen glad strijken. Zonder zwaar strijkijzer, maar met een handzaam stoomapparaat voor kleding.


Schoonmaakapparaten kopen bij GAMMA. Maar wel een klus met gegarandeerd zichtbaar resultaat!

De meeste voldoening haal je. Kledingstomer voor aanvullend gebruik t. Krachtige hoge druk hand stoomreiniger Gebruik de SteamShot om hardnekkig vuil, vet, kalk en andere vlekken te verwijderen… meer. Met een Kärcher stoomreiniger kunnen harde vloeren, badkamers en nog veel meer hygiënisch, eenvoudig en milieuvriendelijk worden gereinigd.


De stomer is binnen seconden opge. Met een stoomapparaat kun je vele ouderwetse schoonmaakmiddelen en -apparaten wegdoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts