woensdag 7 oktober 2015

Pastoe kasten uitverkoop

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Goedkope Kasten bestel je eenvoudig en snel op beslist. Koop nu heel voordelig een nieuwe kast. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Gaat Pastoe weer tafels doen? Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom.


Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Het schrijfgedeelte is in houtfineer (keuze uit walnoot en eiken), de pad in een van de kleuren uit ons Pastoe palet. In ontwerp, in productie, in materialen, in kwaliteit en in kleuren.


Simple, timeless and modern design that at the same time offers endless possibilities to add your own character to cabinets, chairs, tables.

Pastoe staat voor kwaliteit, eenvou ambacht en tijdloosheid. Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels. Tijdens de opening is de outlet van 10. Extra fijn: aankopen kun je direct meenemen of laten bezorgen tegen een meerprijs.


Sinds die tijd is het accent steed smeer komen te liggen op opbergmeubelen, met name zelfs samen te stellen systemen. Pastoe Outlet Pastoe fabriek, ingang via de Toonkamer Rotsoord in Utrecht Van 10. De collectie moet geschikt zijn voor uiteenlopende woningen, ‘pase partout’ dus.


Dit idee is verwerkt in de merknaam. The current Pastoe team wants to explore our rich past of design. We relaunched the FMand Wire Collection. Pastoe meubelen zijn zowel tijdloos als eigentijds.


Careful design makes and shapes your living environment. It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty.


Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid.

De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. Aangezien de keuze voor jou al is gemaakt wat betreft de afmeting en afwerking van de kast , kan Pastoe deze kasten met een korte levertijd en interessante prijs leveren. En dat voor zulke prachtige kasten ! Neem nou de Pastoe Frame Dressoir van de Pastoe Joost Selection.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Deze en vele andere Pastoe - kasten vormen een neutrale maar tegelijk herkenbare rode draad in de aangename wandeling door de duizenden vierkante meters showroom van Van Til Interieur. De moderne tv- kasten hebben in ingetogen en functioneel ontwerp dat bij iedere inrichting past.


De hifi- kasten zijn gemaakt van spaanplaat met PVC randen en zijn erg stabiel en duurzaam. De kasten hebben open schappen en kastjes met deuren die naar beneden openen, zo heb je meer dan genoeg ruimte voor je dvd-speler, spelcomputer, digitale o. Dit is een herkenbaar ontwerp van cees braakman door de lu. Pastoe kast model cbis ontworpen door cees braakman, in de jaren 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts