vrijdag 30 oktober 2015

Fotobehang steden

Fotobehang steden

Maak van je huis een thuis. De mooiste ontwerpen, kamerbreed! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Fotobehang steden

De woonkamer krijgt een metamorfose en weerspiegeld jouw reislustige geest. We hebben een prachtige collectie van New York, Shanghai, Amsterdam en nog veel meer steden. Als je lievelingsstad er niet bij zit of je hebt zelf een (vakantie)foto, laat ons dat weten. We kunnen je eigen foto printen of we gaan op zoek naar een afbeelding van de stad van jouw voorkeur. Er is een grote mix van fotobehang , grafische ontwerpen en slimme cartoon-achtige ontwerpen.


Een fotobehang op maat kan met een eigen foto van je favoriete stad of via de beeldbank. Daar kun je per stad een overzicht vinden met prachtige foto’s. Ga mee op reis en maak van je muur het uitzicht van je dromen. Steden en plaatsen op naadloos fotobehang.


Fotobehang steden

Uw favoriete stad binnen handbereik? Dat is nu mogelijk met steden fotobehang. Geen lange reizen meer nodig maar gewoon bij u in huis! Staat uw favoriete stad er niet bij?


Met een steden behang geniet je altijd van een mooi werelds uitzicht. Of je nu kiest voor een behang van steden als Londen of Barcelona of juist gaat voor een fotobehang van Parijs of een behang van Amsterdam, je geeft je kamer een stadse look. En laten we natuurlijk skyline behang of fotobehang van New York niet vergeten. Met fotobehang kunt u heel simpel de sfeer van een kamer veranderen.


Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Hebt u een mooi exemplaar. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kies uit 1producten vanaf € 295. Dan heb je tijdloos en uniek fotobehang aan je muur. Is jouw interieur aan verandering toe en ben jij ook toe aan iets compleet anders? Met ons fotobehang steden maak je van jouw eigen woonkamer de skyline van welke stad je maar wilt.


Behang dan een muur met ons fotobehang steden. Elke stad heeft z’n eigen sfeer. Bekende bruggen, beroemde beelden en plekken middels een fotobehang levensgroot op de muur zoals de Brooklyn Bridge, de Eiffeltoren, de Taj Mahal, de Chinese muur of het Rode plein.


Wij zijn een zelfproducerend Nederlands bedrijf met een passie voor design en kwaliteit. Alle prints worden met zorg gekozen , 1 op maat geprint en bij u thuis bezorgd! Met het mooie fotobehang uit de Wall-Art Collectie vind je precies wat je zoekt als je van reizen houdt en deze sfeer thuis of op kantoor wilt benadrukken. Historische gebouwen, beroemde monumenten, moderne architectuur en al het andere wat steden zo bijzonder en uniek maakt. Verschillende soorten fotobehang.


Van kinderbehang, denk aan Disneybehang, tot behang voor de woonkamer of slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts