woensdag 21 oktober 2015

Weinor dealers

Of het nu om een zonnescherm, terrasoverkapping of Glasoase gaat – koop bij de nummer 1. De prachtige nuances van weinor brengen kleur in het leven. Met zekerheid een origineel. Toestemming en herroeping Ik ga ermee akkoord dat mijn in. De weinor zonneschermen waarborgen bewezen kwaliteit in.


De zonweringdoeken van weinor in meer dan 2doekdessins.

Voor producten van weinor zijn wij uw specialist! Met ruim jaar ervaring met weinor zonneschermen en terrasoverkappingen zit U bij ons altijd goed! Here you will find a weinor retailer and partner in your region.


Regardless of whether you are interested in awnings, patio roofs or the Glasoase – there is a weinor specialist for everything who will give you professional support. Verzeker uzelf van de 7-jaar-garantie van weinor. Producten van weinor worden onderworpen aan hoge kwaliteitseisen. Ze bestaat uit een terrasoverkapping Terrazza of Terrazza Pure welke onderbouwd met volglazen elementen tot een ongeïsoleerde serre gemaakt wordt.


Dealers with qualified personnel At weinor , we do not sell on-line.

Our specialized dealers have qualified personnel to assist you with this ever so important choice of a sunshade solution for your home or your business. Als terraszonnescherm,raamzonwering, serre-zonnescherm, zonwering voor een terrasoverkapping, parasol of zijwandscherm zijn de modellen op alle wensen afgestemd en kunnen in kleur, doekdesign en uitvoering aan uw individuele wensen aangepast worden. De constructie bestaat uit elegenate palen, liggers en een cassette aan de gevel.


Het doek kan geheel open of dicht voor optimale zonwering in de zomer en lichtinval in de winter. Of juist genieten van een verademend briesje in de schaduw. U hoeft niet aan uw overkapping te denken. Terrasplezier tot ver in de herfst – met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. Ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos het hele jaar buiten blijven staan.


De sleutel tot dit succes zit hem in de combinatie van uitgebreide technische kennis, hoge kwaliteit en klantgerichte service. Daarbij zorgt de weinor Zenara LED dankzij geïntegreerde led-lampen voor extra genieten in de avonduren. Sommige dealers zoals die van Brustor geven er de brui aan omdat ze alleen voor hun eigen zaak staan en niet echt voor hun merknaam of de reputatie die daar aan vasthangt.


Vergeet ook niet dat er de laatste tijd opvallend veel zonneweringsspecialisten als paddestoelen uit de grond komen. Weinor Zenara knikarmscherm. Elk weinor product wordt uitsluitend individueel voor u in Duitsland ontwikkel vormgegeven en vervaardigd. De productie in Duitsland en het gebruik van hoogwaardige materialen maken uw weinor product uniek.


Wij kunnen deze oerdegelijke parasols of vervangingsdoeken nog steeds voor u leveren. Kwaliteit, design, levensduur, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levertijden en een perfecte service. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg - en het doek vouwt zich op.

Wordt het slechter weer, stuur het vouwdak dan gewoon weer naar buiten. Venvo biedt een complete collectie zonwering van diverse gerenommeerde merken. Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II de perfecte overeenstemming met moderne woontrends.


Ongeacht haar extreem compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. Zo kan er zelfs op de maximale breedte van m gemonteerd worden met slechts wandaansluitingen. Maak een afspraak, bekijk de brochure of bel ons voor meer informatie! Dit is een cassette knikarmscherm met een modern en fris design. Mooi aan dit scherm is de moderne, duidelijke vorm en de meer dan 1mooie doekdessins en de meer dan 2framekleuren.


De toppers uit het assortiment. Met haar avant-gardistisch design is de weinor Zenara hèt design- zonnescherm onder de zonweringen. Bij moderne huizen past het cassette zonnescherm harmonieus bij de gevel, aan oudere gebouwen zorgt zij voor spannende contrasten. Het is een verlengstuk tussen uw woning en tuin.


Zonservice heeft drie rolluiken geplaatst bij mij thuis. Alles is prima verlopen, wij zijn er erg blij mee. Complimenten voor de deskundige hulp in de showroom en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts