dinsdag 13 oktober 2015

Glas in lood tussen dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Bij glasschade binnen min bij u! Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Groot assortiment dubbel glas op maat.


Vind dubbel glas het nu op Kensaq.

Er gaat echter wel iets van de uitstraling verloren, omdat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is. Verder wordt de ruimte tussen de glasplaten erg warm, als er de zon op staat. Met de kans op kromtrekken van het glas in lood raam als het te strak opgebouwd is. Wat is er aan de nadelen te doen Kort en krachtig, geen glas in lood tussen dubbel glas plaatsen! Door middel van een speciaal loodprofiel wordt het glas in lood paneel in het midden van het dubbel glas geplaatst.


Belangrijker is dat het funest kan zijn voor het glas - in-lood. Tussen het dubbel glas kan de temperatuur wel oplopen tot zo´n 100°. Noch glas , noch lood verdragen het lang in zulk een vochtig hete tussenruimte opgesloten te zitten.

Het lood slaat wit uit en gevoelig glas kan gaan ontglazen. Het is bijvoorbeeld dun en kwetsbaar. Ook heeft glas in lood weinig isolerende waarde.


Om dit soort eigenschappen allemaal te compenseren is er een mogelijkheid om een glas in lood ruit in dubbel glas te maken. Glas in lood in dubbel glas. We hebben al veel projecten met glas in lood ramen uitgevoerd. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd en zijn we toonaangevend op het gebied van glas in lood. Daarna komt er één glasplaat voor en één glasplaat achter zodat je drie lagen glas hebt.


Er worden afstandhouders met droogmiddel tussen de lagen glas geplaatst en als laatste wordt het raam rondom gekit. Hieronder een schematische afbeelding hoe glas - in-lood in dubbel glas opgebouwd wordt. Wij kunnen uw glas in lood raam ook tussen dubbelglas inbouwen.


Doordat het glas in lood raam geen contact heeft met het glas , ontstaat er een hoge isolatiewaarde. Oude glas in lood ramen kunnen ook tussen dubbel glas geplaatst. Het is met name de afdichting waar het bij glas in lood in dubbel glas om draait.


Wij passen het dubbele barrière systeem toe. Onze primaire afdichting is dampdicht en onze secundaire afdichting is waterdicht en zorgt met name bij grotere ramen voor extra stabiliteit en zekerheid.

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Tegenwoordig willen we graag dubbelglas, want hiermee besparen we nou eenmaal en we blijven lekker warm. Wij leveren glas in lood tussen isolatieglas. Wij maken zelfs uw bestaande glas in lood op maat, zodat de ruit in de huidige situatie gewoon terug past.


U kunt ook kiezen om nieuw glas in lood te laten maken. Omdat glas in lood is samengesteld uit twee verschillende materialen, kan het product per definitie niet echt luchtdicht zijn. Tussen de overgangen van het glas en het lood zit ruimte waardoor wind kan passeren.


Een glas in lood paneel is dan ook een erg slechte keuze als het gaat om energiebesparing. Bij het inbouwen van glas - in-lood tussen isolatieglas maken we gebruik van een zogenaamd y-profiel. Dit is een randprofiel wat tussen de afstandhouders in de dubbele spouw van het dubbelglas wordt ingebouwd zodat het glas - in-lood hiertussen wordt geklemd.


Hierdoor maakt het glas - in-lood geen contact met de buitenruiten waardoor de. Kozijnen en ramen zijn vernieuwd van hardhout. Wat wij, eerlijkheidshalve, graag duidelijk willen maken, is dat er naast de voordelen ook nadelen kleven aan dit product.


Door glas in lood te plaatsen in dubbel glas isoleert u uw raam. In deze ruimte plaatst een glaszetter uit Gelderland het gekleurde glaspaneel. Niet iedereen gebruikt deze methode, want het nadeel is dat er iets verloren gaat van de uitstraling. Het glas - in-lood wordt voorzien van een omlijsting en iets naar binnen teruggeplaatst. De spouw wordt geventileerd met binnenlucht.


Optie 5b Idem als 5a, met het verschil dat op de plaats van het glas - in-lood isolatieglas geplaatst wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts