maandag 26 oktober 2015

Antiek grijs

Start nu met boeken op SUNtip. Vergelijk, boek en geniet! Suntip is lid van ANVR en SGR. Uitgebreid aanbod All-in vakanties. Boek nu en reis extra voordelig!

Last Minute naar een zonnig oord? Ontdek hier alle tijdelijke acties. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Bereken het aantal benodigde pakketten: m. De KARWEI buitenbeits gevelbetimmeringen antiek grijs dekkend 7ml is ideaal voor het langdurig bescherming van hoogwaardig hout zoals daklijsten en gevelbetimmeringen.


De lak is weersbestendig, waterafstoten UV-bestendig en vochtregulerend. Door al deze eigenschappen kan een duurzaamheid van jaar worden gegarandeerd.

Voet tafellamp Sofie is een hedendaagse tafellamp die inspeelt op de huidige trend: industriële en landelijke looks. De voet is gemaakt van keramiek en heeft een antiek grijs uiterlijk. Bekijk alles met grijs gewolkt! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Antieke Hollandse mahonie tafel met een grijs geaderd marmer blad op gedraaide centrale poot met daaraan een drietal gebogen en bestoken voeten.


Maak je interieur compleet met de Vloerlamp MATISSE driepoot – Antiek Grijs Verstelbaar – L. De afmetingen van deze lamp zijn 103. Door het gebruik van hout geeft deze vloerlamp je interieur een knusse en landelijke look. Wandlamp Grid Antiek Grijs De wandlamp Grid Antique Grey is een item dat in elk interieur past!


Remmers Interieur beits Antiek Grijs. Grid is een moderne metalen lamp met een industrieel uiterlijk die bevestigd zit aan een houten paneel. Tevens is de lamp ook verkrijgbaar in een hanglamp met hetzelfde stoere uiterlijk. Holland Parket biedt een veelvoud aan PVC en Vinyl vloeren die bij elk interieur passen. Van houten dessins, nauwelijks van echt te onderscheiden.


Clp FREDERIKA - Ladderrek - antiek-grijs. Inklapbaar ladderrek FREDERIKA Dit elegante, trapvormige rek past met zijn eenvoudige, landelijke stijl in.

KLEINE RONDE EETKAMERTAFEL OF GROTE RONDE BIJZETTAFEL. Lademand Pien Kobo is een sfeervolle, antiekgrijze mand gemaakt van rotan. Stoere wandlamp Grid Antiek Grijs ” De stoere wandlamp Grid Antiek Grijs is een item dat in elk interieur past! Trio JOHANN - Plafonnière - E- Zonder lichtbron - antiek grijs.


De industriele plafonniere Johan is vervaardigd van gedcoreerd plat draadstaal. De lampvoet Romang antiek grijs heeft door de zichtbare bewerkingen een authentieke look. Deze massieve lampvoet past perfect in een landelijk of klassiek interieur en heeft een Efitting. Maak de lamp helemaal af door zelf een lampenkap te kiezen naar jouw persoonlijke smaak.


Houten decoratie antiek grijs. In deze rubriek vindt u de artikelen terug die met de hand gemaakt van hout in Indonesië. De artikelen zijn antiek grijs van kleur en alle artikelen zijn voorzien van een foto, maten en een omschrijving. Al onze antieke meubelen hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk opvallende antieke objecten die ook in een moderne omgeving of combinatie met moderne meubelen het verschil maken.


Als antiquair en liefhebber vinden wij het belangrijk dan een antiek bureau, een antieke kast of een antieke tafel gewoon geschikt is voor dagelijks gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts