dinsdag 27 oktober 2015

It's about romi milano

Boek uw Hotel in Milaan online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Het is Sale bij de Bijenkorf! De laatste Its About Romi stukken. Ruim assortiment online bestellen!


Vloerlamp Milano van It’s about RoMi is een unieke lamp met een trendy vormgeving. Dit model is uitgevoerd met een zwart ijzeren onderstel met daarbij een schitterende ronde, katoenen lampenkap.

RoMi - Milano - Vloerlamp - Zwart. Deze uitvoering van het Milano -ontwerp, dat ook als wandlamp te verkrijgen is, laat je in een omtrek van. De kap is in diverse kleuren verkrijgbaar.


De lamp is eenvoudig te verstellen. Lampenkap leverbaar in kleuren. Het netsnoer is meter lang en is weggewerkt in het frame, waardoor het snoer zo goed als onzichtbaar is. Milano heeft een ronde vloerplaat met daarop een voetschakelaar zodat u eenvoudig de lamp aan en uit kunt doen. De inspiratie voor de lampen haalt It’s about Romi namelijk uit verschillende wereldsteden.


Met een It’s about Romi lamp haal je de stad in huis. Het leven in de grote stad en de individuen die daar wonen zijn dan ook de basis voor verschillende collecties. Niet gek dus, dat de lampen naar deze steden vernoemd zijn.


In de krachtige ontwerpen vervaardigd uit pure materialen komt eenvoud naar voren. Kies uit 1producten vanaf € 195. Ontdek de nieuwe collectie bij TI SENTO - Milano.


Mix en Match je eigen creatie.

Bekijk onze zilveren ringen, oorbellen, kettingen en oorhangers. Creëer een unieke sfeer mer de Milano tafellamp van het merk Its About RoMi. Het Nederlandse merk, its about. Dankzij de RVS vering kun je de lamp gemakkelijk naar iedere gewenste positie verstellen. Vervaardigd uit ijzer en voorzien van een katoenen lampenkap.


Een praktische en functionele lamp met een stijlvolle uitstraling. RoMi Milano vloerlamp behoort tot de Citylights collectie. De voet van de lamp is gemakkelijk te verstellen waardoor iedere duistere hoek in de woning op de juiste manier en stijlvol kan worden verlicht. Het ontwerp van de lamp is geïnspireerd door de beroemde stad Milaan en brengt dat ook een bijzonder sfeertje teweeg.


Urban style hanglamp en wandlamp in één. Lamp Milano is gemaakt van ijzer, heeft een katoenen kap en is eenvoudig in hoogte (of laagte) verstelbaar. Met deze lamp heb je altijd het perfecte licht boven bijvoorbeeld je eettafel. Deze lamp heeft een mooie ronde kap.


Een It’s about RoMi wandlamp maakt de ruimte warm, gezellig en sfeervol. Van een muur in de woonkamer, tot een wand in de hal. Of gebruik een wandlamp als trendy nachtlampje op de slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts