dinsdag 13 oktober 2015

Montis axel bank

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Montis producten? Gratis verzending vanaf €25. Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel.


Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.

Je nieuwe bank vind je bij DFS. Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter. Het geheel is opgebouwd uit rondom afgewerkte elementen die je flexibel kunt opstellen.


Geniet van een goed glas wijn of een culinair aperitief. De AXEL is de ultieme bank die je verwelkomt in. Deze door Gijs Papavoine ontworpen elegante zitbank met heerlijke zachte kussens heeft een uitnodigende uitstraling.


Montis Axel bank combineert stijlvol design met optimaal comfort.

Het onderstel van de bank is bijna niet te zien, waardoor het lijkt alsof de bank geen verbinding heeft met de ondergrond. De fijn gesneden kubistische ombouw heeft een onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken, waardoor de bank geen verbinding lijkt te hebben met de ondergrond. Kwalitatief zijn de beste materialen gebruikt. Alleen de meest hoogwaardige schuimen, rompen en bekledingsoorten worden gebruikt op de Montis bank Axel.


Er kan afhankelijk van het gewenste comfort gekozen worden uit een harde of zachte vulling. De bank kan uitgerust worden met een RVS slede. De standaard kussens van het bankstel zijn gevuld met een mengsel van latex, waardoor de kwaliteit jarenlang behouden blijft en deze de typerende vorm van de Axel overeind houdt. In onze winkel in Gorinchem vindt u een zeer ruime Montis studio met daarin maarliefst vier verschillende Axel banken.


Zak relaxed weg in de royale kussens en geniet van de modieuze uitstraling. The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape. Its notable frame, almost entirely hidden from view, creates an open appearance. The elements come finished on all sides and can be arranged flexibly, just like the pillows.


Dé Montis webshop van Nederland. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Vraag een offerte, Montis hier te bestellen tegen projectprijzen.


Showroom in Amsterdam, levering in heel Europa.

De beste Bankstellen Montis vind je hier. Zo kunt u kiezen voor een hoekbank, een hoek van 45°, een chaise longue en een poef in twee afmetingen. Het ontwerp van de bank is krachtig door zijn eenvoud. Componeer een ruime design hoekbank of royaal zitlandschap met een ruime keuze uit uitvoeringen en hoogwaardige leersoorten en rijke stoffen. Het is een elegante bank met een uitnodigende uitstraling.


De zitting is redelijk hoog wat het opstaan vergemakkelijkt. Tijdloos design, nu al een moderne klassieker! Gloednieuwe design loungebank van montis model axel xl, zits. Stof is geïmpregneerd tegen vlekken.


De pootjes onder de banken uit deze serie zijn daarentegen erg fijn gesneden. Daardoor vallen ze amper op wat ervoor zorgt dat de bank lijkt te ‘zweven’. Als nieuw montis axel zits bank stof design zetel grijs of in donker leer. Zo goed als nieuw Ophalen.


Montis meubelen staan voor eenvoud en mooi vormgegeven design. Het perfecte zitcomfort van een Montis bank of fauteuil ontstaat uit technieken met oog voor detail en kwaliteit. Modern design ontworpen vanuit jarenlange tradities. Bekijk onze geselecteerde Montis collectie in uitgesproken kleurstellingen en diverse leer- en stofsoorten in onze. Wanneer u kiest voor Montis stoelen, banken , hockers en poefen dan kiest u voor toewijding, oog voor detail, kwaliteit, stijl en respect voor de natuur.


Want, Montis maakt gebruik van natuurlijke bekledingsmaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts