woensdag 14 oktober 2015

Telis soliris rts

It also has the added feature of activating an RTS sun sensor remotely. Soliris Sensor RTS is tijdelijk aangesloten op de 2V netspanning. Kijk daarom altijd naar het eindproduct. Het overeenkomstige lampje licht op. Only use maintenance products recommended by Somfy.


Telis soliris rts

Somfy fjärrkontroll med sol-och vindautomatik för utvändiga solskyd som markiser och screens. Ondanks dat ik de lichtsterkte en windsterkte. De SOLIRIS sensor RTSis een radiosensor die de zonwering zal sturen in functie van de lichtintensiteit van de zon en de windsnelheid. De instelling van de windsterkte en de lichtintensiteit gebeurt op de SOLIRIS sensor RTS. Voorzie alleen die motor van spanning waarmee men werkt.


De overige motoren niet op de voeding aansluiten. Speciaal voor ’draadloze’ zon- en windautomaat en zon- en windautomaat met ontvanger. Eenvoudig te programmeren. Pulsbediening (één druk op de knop).


Stuurt aan de hand van de gemeten hoeveelheid zonlicht en windsnelheid eindproducten automatisch omlaag en omhoog. Te combineren met Somfy Altus RTS en Orea RTS buismotoren of universele RTS ontvanger. Telis soliris RTS Patio 1. De fotocel van de Sunis Sensor RTS wordt door (zon) licht geladen.


Bij onvoldoende lading geeft de Sunis Sensor RTS geen aanwezigheids signaal meer. Bedien meerdere RTS applicaties in een groep of individueel. Te gebruiken als afstandsbediening en wandschakelaar (incl. zilverkleurige wandknop). My voorkeurspositie voor bv. Duidelijke kanaalselectie met LED-licht weergave.


Telis soliris rts

Rubberen schokbestendige stootrand. Indicatieleds die de sterkte van het zonlicht en van de wind weergeven. Optioneel: met aansluitpunt t. Page (or a series of beeps is emitted): the programming function is activated for approximately minutes.


Scrollwiel voor het kantelen van de lamellen of voor het dimmen van de verlichting. Draadloze overdracht van de gegevens. Pure, trendy zilverkleurige en zwarte uitvoeringen. Verschillende zones in de woning kunnen gecentraliseerd worden. The remote control to manage sun sensors and to modulate accurately tilting slats, light and heat.


Allows you to disable daylight sensor. Modulis function: A central thumbwheel thatadjusts accurately and. Een productgroep bedienen met één druk op de knop meerdere RTS producten.


Somfy RTS product of meerdere RTS producten tegelijk. RTS series Transmitter pdf manual download.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts