donderdag 8 oktober 2015

De graaf meubels

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Shop direct meubels online. Beslist de laagste prijzen.


Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder. De Graef Wonen, meubels met een uniek en authentiek karakter. Met meer dan jaar ervaring in de meubelbranche zijn wij een begrip voor Limburg en Brabant.


Wij voorzien u niet alleen van persoonlijk interieuradvies, maar bovendien leveren wij ook meubels op maat, volledig gemaakt conform uw wensen. Binnenkort lanceren wij een volledig vernieuwde website inclusief webwinkel waar alleen detaillisten toegang tot hebben. Een bedrijf met passie voor het vak en dat streeft naar de beste service. Bij het maken van een meubel naar uw wens, werken we volgens een ‘all-in concept’. Dit houdt in dat wij van begin (ontwerp) tot eind (afwerking) alles voor u verzorgen.


De lijnen met u zijn kort. Zo begrijpen we elkaar goed en wordt het resultaat precies wat u voor ogen hebt. En dat vinden waarnaar je al lang op zoek was. Graaf Interieur, 5mfunshoppen!


Welkom in ons winkelparadijs! Via een leerwerktraject op Texel en in Amsterdam heeft hij bij diverse leermeesters werkervaring opgedaan. Hij begon met een gloednieuwe werkplaats aan de Stoompoort in Oudeschild op Texel.


De graaf meubels

Op naar woonwarenhuis OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Drie dagen voor aanvang van de montage en bij oplevering het restant van.


De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Veestraat te Leende en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair, woningtextiel, vloerbedekking en verlichting. Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.


Wonen en slapen is voor iedereen anders. Daarom is De Graeve opgesplitst in een woon- en slaapwinkel, twee aparte filialen recht tegenover elkaar met één kloppend hart voor het betere interieur. Steeds weer nieuwe dingen ontdekken.


Zo wordt eerst vervuiling uit de houtstroom gehaald en het hout versplinterd. Deze splinters worden samen met zaagsel en een bindmiddel, zoals kunsthars, onder druk en met warmte samengeperst tot spaanplaat. Hoe wordt hout gerecycled? Van spaanplaat kan je meubels maken.


De graaf meubels

Vaak zijn de meubels die je zelf nog moet monteren van gemaakt van spaanplaat. De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. Amazona krijtverf is ambachtelijk gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert.


Dit geeft een hele rustige sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts