dinsdag 27 oktober 2015

Hooked on walls behang

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Streetwise to the bone, obsessed with stylish wallpaper? Hun afwerking van het behang is vaak van subliem niveau.


Een glanslaag, een subtiele glitter, ze weten deze perfect toe te voegen.

Het behang krijgt daarmee net wat meer karakter. Hier vindt u diverse natuurlijke patronen en zachte hout kleuren voor prachtige wanden en een warme sfeer in uw huis. Gratis bezorgd vanaf € 75. Met 2nd Skin, Splendour, Artctic Fever. Vanwege de vele excentrieke patronen en grafische printen komt het behang tot leven.


Collecties zoals 2nd Skin, Mixed Moods en Splendour zijn echte eyecatchers in elk interieur. Je haat het of je houdt ervan.

Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt. Steden, dieren, bloemen en meer. Een sexy, gedurfd en mysterieus merk, waar je instant verliefd op wordt als je het ziet en je een hele andere kijk op behang krijgt.


Niet de collectie gevonden die je zoekt? Behang voor de excentrieke bewoner, die graag eens iets anders doet en die niet bang is om verrassend uit de hoek te komen. Met hooked on Walls behang wordt je weer verliefd op je wanden. Design is alles bij dit trendy behangmerk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt.


Soms gedurf vaak verrassend en altijd net een beetje anders. Bij Stahlecker heeft u kwaliteit behang voor een goede prijs. Ziet u ergens anders hetzelfde. Hooked On Walls Passenger.


De kleine zeemeermin groeide uit tot. Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang! Decorette Postma is het woonatelier waar je van je huis een thuis kan maken!


Voor de aankleding van je huis ga je naar Biggelaar in Breda.

In elke collectie zitten unieke designs die met een blik op innovatief het meest opvallende behangmerk is. Prijs vanaf € per rol Ons advies: Kom kijken in de winkel om kleurteleurstellingen te voorkomen. Behang kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleurgebruik.


Dit is slechts een kleine. Zo is er voor ieder wat wils. De behangpatronen staan bekend vanwege de creativiteit en originaliteit. Voor alvast wat meer inspiratie kunt u hier klikken.


Ben je toe aan iets dat echt verrast? De zaken eens bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter jou laten. Een plaatje voor op de wand! Op zoek naar iets dat echt verrast? Voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor.


Het zorgt ervoor dat je een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts