vrijdag 30 oktober 2015

Kare design klok

Voor de mooiste design merken. Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Bezoek de sfeervolle Winkel van LUMZ in Houten.


Onze Adviseurs vertellen u graag over de Nieuwste Woontrends en geven Persoonlijk Advies.

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Kies uit 7producten vanaf € 500. In winkelwagen Ik wil meer zien ! Deze klok raak je niet snel op uit gekeken, er staan geen cijfers op de klok waardoor het een bijzondere wanddecoratie is om naar te kijken.


Het mooie uiterlijk van de klok verrijkt elk interieur. De stijl van de klok en de antieke Romeinse cijfers zorgen ervoor dat deze klok een echte eye catcher is. De klok heeft een diameter van 1cm.


De Vintage Colore Klok bestaat uit een cirkelvormige ijzeren frame met kleurrijke ronde getallen.

Ieder kleurwiel bestaat uit een andere kleursamenstelling wat zorgt voor een sfeervol en gezellig effect binnen uw ruimte. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Tijd om haar te vragen naar haar band met dit bijzondere merk. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. The KARE brand symbolizes furnishing ideas which are unique, non-conformist and authentic.


Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Reserveer online, laagste prijzen.


Met een diameter van 1centimeter vormt de wandklok een unieke en opvallende decoratie aan de muur! Mooi in een vintage interieur met moderne accenten. Let op, geen echt uurwerk, puur een object. Kare design XL klok 120cm NIEUW! Mooie vintage wandklok van Kare.


Deze leuke klok heeft een zwart metalen wijzerplaat. De wijzers zijn zwart maar wel. Deze klok heeft een stalen rand met als detail een dunne goude rand. Koop nu klokken voor uw huis.

Huis Goederen Decor Tandwielen Upcycling Meubels Wandklokken Sculpturen Kleine Geschenken. Wordt binnen weken verzonden. De originele wijzers accentueren door hun vorm de schoonheid van de klok. Deze collectie bestaat onder andere uit wandklokken, vloerklokken en tafelklokken.


A Zillion Things Home across all styles and budgets. Een stijlvolle aanvulling op je industriële woonstijl! Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Een design klok , die niet alleen maar functioneel is maar die een bijzondere uitstraling geeft aan uw interieur.


U vindt hier wandklokken die ontworpen zijn door bekende designers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts