maandag 12 oktober 2015

Onderbeker verfspuit

Onderbeker verfspuit

Specialistisch advies nodig? Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist.


Deze verfspuit van FERM, met onderbeker , zorgt ervoor dat verf gelijkmatig verdeeld wordt en is tevens ideaal voor diverse ondergronden. De spuit is te gebruiken in combinatie met een compressor en erg geschikt voor het verfspuiten van verschillende materialen zoals o. Tonen als Foto-tabel Lijst. Koop uw bovenbeker verfspuit tegen de laagste prijs.


Dit werkt op dezelfde manier, maar in plaats van een beker komt een verfspuitsysteem met een groot verfreservoir én een turbine die luchtdruk levert voor een egaal resultaat en efficiënt verbruik. Dit is tevens een goede verfspuit om autolak mee aan te brengen. Op zoek naar een verfspuit voor het verspuiten van lak of verf?


Pompen of tips van Gracoi? Eminent, Hamach, DeVilbiss en Graco. Door de diverse gebruikstoepassingen is de verfspuit veelzijdig in gebruik, van schutting tot auto en van boot tot tuinset, door deze spuit ziet alles er weer als nieuw uit. De verfspuit is eenvoudig bij te vullen en erg. De technische werking van apparatuur verbetert zich steeds meer, maar de werking blijft hetzelfde Pneumatisch spuiten ofwel luchtspuiten berust op een injectie van verf in een sterke luchtstroom.


Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een verfspuit kopen. Gelukkig kan dit bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende verfspuit aanbiedingen of een verfspuiter aanbieding op een bepaald merk. Elke verfspuit aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Onderbeker verfspuit

Bestel gemakkelijk en snel online. Vraag vrijblijvend deskundig advies. Deze professionele verfspuit met onderbeker beschikt over een fantastisch spuitbeeld met een geweldige verfverneveling. Dankzij het aluminium pistoolhuis is dit een lichtgewicht spuitpistool geschikt voor het spuiten van alle lakken en verven. Dit verfpistool met onderbeker gebruik je in combinatie met een compressor.


Het verdeelt onder hoge druk zeer gelijkmatig de verf en dit zelfs ook op gladde, glanzende oppervlakken zoals bijvoorbeeld de carrosserie van de wagen, radiator of metalen tuinhek. Het verf spuitpistool met onderbeker is geschikt voor het spuiten van diverse materialen. Naast het draaibare mondstuk en de traploos te regelen bedien hendel is ook. Voor beide laatstgenoemde spuitpistolen zijn geen onderdelen verkrijgbaar. Klus artikelen voor lage prijzen.


Deze Airpress verfspuit met onderbeker is een uitstekende wanneer u een degelijke verfspuit wilt. Deze spuit is voorzien van een onderbeker , hierdoor heeft u het gewicht onder de spuit waardoor u meer controle over het gereedschap heeft. Deze uitvoering is gemaakt van metaal waardoor de kwaliteit van zeer hoge kwaliteit is. De reden hiervoor is de grovere structuur van het spuitpistool. Een verfspuit met onderbeker vrij goedkoop in aanschaf.


Het heeft daarentegen wel een klein nadeel: er blijven vaak resten in het reservoir hangen. Prima messing verfspuit met kunststof handvat en deksel. Onderbeker model, geschikt voor rond-en vlakstraal.


Beker met bajonetsluiting. Wordt standaard geleverd met 1. Je kunt dus zo spuiten zonder een kwast of een roller te gebruiken. In het reservoir kun je de verf doen, zodat je alles bij de hand hebt. Voor de kleine klus is er een vast reservoir en voor de grote klus een reservoir wat op de grond staat.


Verfspuiten zijn spuiten met vast of los reservoir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts