maandag 19 oktober 2015

Vt wonen beurs

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Het is Sale bij de Bijenkorf! Kies uit 5producten vanaf € 99. VTwonen bij Smulderstextiel.


De vt wonen design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Op onze online kanalen vind je heel veel informatie en inspiratie over de deelnemende woonmerken die zich daar presenteren. Hier tref je alle deelnemers (exposanten) van de vt wonen design beurs.


De beurs is geopend op: Dinsdag 10. Een bezoekje aan de vt wonen design beurs is dan echt iets voor jou. Een (kleine) verandering in huis geeft vaak een groots effect. Of het nu gaat om de inrichting van je gloednieuwe woning of dat je het huis waar je al jaren zo fijn woont een nieuwe look wilt geven. Hier doe je inspiratie op, bekijk je eigentijdse collecties en meubels en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van wonen en lifestyle.


Amsterdam) Ontwerp zelf glasmozaïek. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. Verfris je kijk op de woonmode van het moment.


Hét grootste woonevenement van Nederland. Bemachtig een kaartje en zorg dat je erbij bent. Vandaag bezocht ik de stand van vtwonen. We introduceren onze nieuwe vtwonen collecties en je maakt kans op het winnen van een nieuwe vloer. Tromgeroffel, we hebben iets te vieren: vtwonen bestaat jaar!


Vt wonen beurs

In vtwonen city vond je niet één, niet twee, maar drie inspiratiehuizen die onze stylisten hadden ontworpen. Daarnaast was er nog veel meer leuks te doen in onze city. Hiermee is het startsein gegeven voor het nieuwe woonseizoen.


Wow: Roos maakt prachtige plaids van oude werkkleding. Zo krijgt je keuken met kleine aanpassingen een superdeluxe uitstraling. Inloggen oeps, ik ben mijn wachtwoord vergeten. Registreren Of maak een account aan.


Vanaf deze week vind de vt wonen design beurs weer plaats! Normaal gesproken ben ik er ieder jaar gelijk op de eerste dag bij maar dit keer besloot ik (in alle rust) op een vrijdagavond te gaan. Drie jaar geleden was ik voor het laatst geweest en dus vooral heelnieuwsgierig naar hoe de beurs dit jaar was ingericht. Het was een drukte van jewelste, je kan echt aan alles merken dat wonen en interieur helemaal hot is. Voordelig naar de vt wonen design beurs -voorheen de woonbeurs- met een KARWEI-kaart.


Laat u inspireren door de nieuwste trends, evenementen, tips en inspiratie op het gebied van wonen en lifestyle door de woonblog van Eijerkamp! Bekijk hier STIJLIDEE’s impressie van het vt wonen huis: Tuinkamer met diverse plantenstekjes gegroepeerd op dienbladen en aan de wand. Vakkenkast op maat met lederen greepjes. Decoratieve stolp met kolibrie vogels gemaakt van hout.


Vt wonen beurs

Licht houten boomstamtafel. Inbouwspots in de zwevende planken boven het keukenwerkblad voor goede functionele. Bekijk de collectie kunstwerken van Werk aan de Muur, zoals gezien op de beurs. Bestel ze online in hoge kwaliteit, en snel geleverd. Ook dit jaar zag het er weer fantastisch uit!


Alles in de laatste trends en in detail afgestyled. VT Wonen heeft weer een prachtig huis neergezet. Persmateriaal vt wonen design beurs. Het moment om ideëen te verzamelen en je huis onder handen te nemen. Al het persmateriaal van WONEN Landelijke Stijl vind je hier!


Op donderdag oktober en vrijdag oktober is de beurs geopend van 10. Kijk voor bereikbaarheid en parkeerinformatie op vtwonenendesignbeurs. Voorverkoop met korting Kaarten voor de vt wonen design beurs zijn te bestellen via vtwonen.


Deze week deed ik wooninspiratie op bij de vt wonen en design beurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts