donderdag 8 oktober 2015

Gordijnen luxe

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Boek het Hotel Luxer , Amsterdam. Reserveer online, laagste prijzen. Koop Luxe Gordijnen op maat.

Wij staan altijd voor u Klaar! Hoe zwaarder de gordijnen , en hoe meer stof er gebruikt wordt, hoe beter de akoestiek zal zijn. Als u een ruimte uitnodigend wilt maken, kies dan voor zware linnen gordijnen , al dan niet gevoerd. Dat zal het gevoel van luxe enorm vergroten. Naast de luxe gordijnen spelen natuurlijk nog andere facetten een rol voor de beleving van.


Gordijnen van hoge kwaliteit en diverse dessins, motieven en kwaliteiten vindt u bij ons op de website. Verschillende luxe gordijnen van velours, polyester, katoen en een cominbatie hier van vindt u in ons assortiment.

Exclusieve gordijnen Glamoureuze, kostbare, extravagante stoffen. Stoffen die tot kunst verheven mogen worden en die kamers voorzien van paleiselijke grandeur met al zijn schoonhei stijl, warmte en gevoel. De collectie combineert luxe van hoge kwaliteit en de kleuren zelf zijn juweeltjes.


Het is namelijk zo dat je met te opvallende gordijnen de aandacht op de gordijnen legt in plaats van het geheel als woonkamer! Wat doen gordijnen eigenlijk? Naast dat gordijnen gezelligheid en warmte in huis halen, is het ook bedoelt om jouw privacy te waarborgen. Met een breed assortiment is er voor elke interieurstijl een perfecte match.


Deze luxe , zwarte stoffen zijn bovendien uitermate geschikt voor de populaire urban jungle of industriele interieurstijl. Ze zorgen ervoor dat de ruimte echt wordt aangekleed met een eyecatcher. Meer weten over het aanbod luxe gordijnen ? Klassieke dessins als strepen en ruiten zijn kenmerken maar worden steeds weer opnieuw ‘uitgevonden’ zodat ze fris en eigentijds zijn.


Ook bloempatronen doen het goed. Rijke en geplooide stoffen versterken het klassieke luxe gevoel. Daarnaast zijn de gordijnen kreukherstellend en geven ze een zeer luxe uitstraling aan je kamer. De gordijnen worden kant-en-klaar geleverd inclusief ogen of haken zodat je ze direct op kunt hangen.


Nu alleen nog even kiezen uit de fraaie beschikbare kleuren!

De achterkant van de gordijnen heeft dezelfde afwerking en uitstraling als de voorkant. Ook kunt u er voor kiezen om bijpassende ondergordijnen, ofwel vitrage bij deze verduisterende gordijnen te bestellen. Deze vitrage is in dezelfde hoogwaardige kwaliteit van Larson vervaardigd als de luxe verduisterende gordijnen. Ontdek Luxe Gordijnstoffen Voor De Mooiste Gordijnen Ontdek luxe gordijnen en gordijnstoffen in onze stoffenwinkel te Amsterdam.


Zowel doorschijnende als verduisterende. In vele kleuren en dessins. En vanzelfsprekend leveren wij maatwerk, omdat we bij u kunnen komen inmeten.


Bovendien werken we met ons eigen gordijnen atelier. Bij Artelux haal je je hart op als het gaat om elegante gordijnen perfect passend bij jouw persoonlijke woonstijl en smaak. De sierlijke collectie van Artelux beperkt zich niet.


We hebben voor elk wat wils. Zo hebben we: kamerhoge sfeermakers, voorzien van elegante dessins die van iedere ruimte een prettige leefruimte maken. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Design, Direct Van De Makers. Het vinden van luxe gordijnen is erg eenvoudig als u voor Doehetbudget. Wij maken gordijnen op maat, waardoor de gordijnen aansluiten bij uw interieur.


Indien u voor luxe gaat, is een uniforme uitstraling namelijk een aanrader. Er zijn verschillende manieren om uw gordijnen er luxe uit te laten zien. Luxe geweven gordijnen met structuur Kant-en-klaar geleverd met ogen of haken, eenvoudig op te hangen Isoleren verduisteren geluidswerend en. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en ze krimpen, slijten of verkleuren niet.


Ook kun je er voor kiezen om bijpassende ondergordijnen, ofwel vitrage bij deze verduisterende gordijnen te bestellen. Wij confectioneren gordijnen op allerlei verschillende manieren. Je kunt de stalen van onze exclusieve gordijnstoffen collecties lenen zodat je thuis op je gemak een keuze kunt maken. Uiteraard kunnen wij ook vrijblijvend thuis bij je langskomen voor advies.


Vaak krijgen wij vragen over vitrage gordijnen en verduisterende gordijnstoffen. Dan kunnen we deze voor je laten maken bij een vertrouwd gordijnen atelier. Deze luxe versie heeft als kenmerken: In hoogte verstelbare kunststof haken, geschikt voor standaard rails. Het zgn hoofdje is standaard ingesteld op cm. Dat is de afstand tussen bovenkant gordijn en haakje.


Doordat de gordijnen van zware kwaliteit zijn gemaakt is het tevens onmogelijk om naar binnen te kijken. Ze geven echt een luxe uitstraling aan je kamer. Ruim assortiment online bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts