woensdag 21 oktober 2015

World cities clock riviera maison

World cities clock riviera maison

Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk het Rivièra Maison aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel!


World cities clock riviera maison

Riviera Maison World Cities Clock tot goedkoper. Wilt u met één blik op de klok weten hoe laat het is aan de andere kant van de wereld? Met deze klok ziet u de tijden in Londen, Melbourne en New York in één.


Always on time with beautiful clocks by Rivièra Maison. Vindt u het handig om met één blik op te klok te weten hoe laat het is hier en aan de andere kant van de wereld? De World Cities Clock is een stijlvolle klok waarin je niet alleen de lokale tijd kunt. Een plaatje is deze riviera maison world cities klok! Zilverkleurige klok met aanduiding van oa diverse wereldsteden de.


World Cities klokken en Wall Clocks in uitermate stijlvolle ontwerpen: bij Rivièra Maison koopt u de mooiste klok voor aan de wand. Van een grote wandklok of een design klok op een bijzondere plaats in huis: doe online inspiratie op en kom naar onze winkels. Op zoek naar een klok waar je kunt zien hoe laat het is Nederland én in Londen of Melbourne? Dat kan met de Rivièra Maison World Cities wandklok. Stel meerdere tijdzones tegelijk in door gebruik te maken van de kleine klokjes op de wijzerplaat.


Stel tot drie verschillende tijdzones in! World cities clock van riviera maison korting let op: hele lichte beschadiging op buitenrand (zie foto 2). Zo goed als nieuw Ophalen.


Het is Sale bij de Bijenkorf! Bestel Rivièra Maison bij fonQ. Kies uit 4producten vanaf € 99. De wandklok heeft een witte wijzerplaat met zwarte cijfers, met drie kleine klokjes die de tijd in New York, Melbourne en London aangeven. Vorige Artikel van Volgende.


Der Rabatt wird im Warenkorb automatisch abgezogen und gilt nur auf Möbel! World time and date for cities in all time zones. International time right now. Takes into account all DST clock changes. We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Bekijk onze uitgebreide collectie meubelen: bankstellen, hoekbanken, eetkamertafels, stoelen, kasten en meer. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies op. Op de World Cities wandklok van Rivièra Maison kun je naast de lokale tij ook de tijd in Londen en New York aflezen.


De klok is vervaardigd van metaal en heeft een glazen plaat. Met de prachtige houten basis en de zilveren omlijsting een eye-catcher in het interieur. Het hele jaar Rivièra Maison Sale, met kortingen tot.


De grootste online outlet van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts