donderdag 22 oktober 2015

Lijstenmakerij groningen

Alle vacatures in Groningen. Gedegen vakmanschap en liefde voor het ambacht van lijstenmaker, gecombineerd met de nieuwste technieken voor inlijsten garanderen kwaliteits-inlijstwerk voor onze klanten in onder meer Groningen , Drenthe en Friesland. Zoekt u een lijstenmakerij in Groningen ? U vindt hier alle lijstenmakerij uit nederland en veel informatie over inlijsten, lijsten, fotolijsten, wissellijsten, schilderijlijsten, schilderijreparaties en het vak. Gratis parkeren en laden en lossen voor de deur kan bij onze lijstenmakerij in Groningen. Lijstenmakerij in Groningen.


Lijstenmakerij groningen

Kunstwerken, foto’s, spiegels of andere werkstukken worden vakkundig ingelijst op maat. In onze winkel in Groningen vind je een groot assortiment papier, kunstenaarsbenodigdheden en grafische materialen. Ook onze winkel in Groningen heeft een lijstenmakerij.


Zij kunnen je adviseren met de lijst, passe-partout en en het soort glas en maken de lijst voor jou speciaal op maat. Een lijstenmakerij produceert bijvoorbeeld met gemak ambachtelijke houten sierlijsten. Een familiebedrijf in hartje stad Groningen dat al decennia draait om kunst en het ambacht van het inlijsten.


Kunsthandel en lijstenmakerij Ongering is van oudsher een begrip in de kunstwereld. Hierbij komt een goed advies op de eerste plaats. Atelier Horneman is de enige gecertificeerde lijstenmakerij van Groningen. Kwaliteit en service staat bij ons stipt op nummer één. In ons eigen atelier maken we lijsten op maat van hout en aluminium.


Onze lijsten zijn van hoge kwaliteit. Behalve lijsten leveren we ook spiegels op maat. LIJSTENMAKERIJEN Op deze website vindt u lijstenmakerijen en lijstenmakers in heel Nederlan ingedeeld op provincie en dan op plaatsnaam. Inlijst Atelier Gliclée Galerie Cadeaux Groningen. Voor het inlijsten op ambachtelijke wijze van uw kunstwerk.


Floatglas is de meest gebruikte glassoort in de lijstenmakerij. Het is geschikt voor alle soorten omlijstingen en heeft een hoge optische kwaliteit en een lage prijs. In tegenstelling tot de meeste glassoorten is dit glas geen mm. Dit verschil in dikte zorgt ervoor dat het glas minder ”groen” is en dus minder verkleuring geeft aan het ingelijste werk. Kan jouw interieur een nieuwe twist gebruiken.


Nieuwe woonaccessoires als spiegels en klokken zijn onmisbaar in een interieur. Spiegels laten je ruimte optisch groter lijken en zijn ook daarom naast fotolijsten de perfecte vorm van wanddecoratie. Het inlijsten gebeurt op traditionele wijze in eigen lijstenmakerij op museum niveau. Ook maken wij schilderijen schoon en kunnen beschadigingen restaureren.


Lijstenmakerij groningen

We zijn simpel bereikbaar ( negen auto minuutjes van Groningen ) en u kunt voor de deur gegarandeerd altijd gratis parkeren. Wij geven u in onze zaak graag vrijblijvend advies en laten u daar de voordelen van het glas ervaren. Ons Perfect White Artglas zorgt ervoor dat u daadwerkelijk de foto of kunstwerk ziet zo als hij is. Figuratieve schilderkunst, abstracte kunst, keramiek en designglas.


Bij ons kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts