donderdag 22 oktober 2015

Standaard fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?

Fotolijst gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren.


Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst. Fotolijsten , om je mooiste momenten in te bewaren Een fotolijst herinnert je altijd weer aan die mooie momenten. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt.


Zilveren fotolijst glad Fotolijst met een glad zilveren montuur gemaakt door de zilversmeden van Carrs te Engelan nieuw in geschenkverpakking. Geliefde fotolijst door zijn strakke, smalle zilveren montuur welke subtiel gegraveerd kan worden.

Er bestaan heel wat afmetingen in fotolijsten. Eigenlijk kan een fotolijst zelfs in gelijk welke maat of afmeting gemaakt worden. Helaas is het produceren van één of enkele fotolijsten op maat erg duur omwille van het maatwerk en de arbeidskosten. Gelukkig bestaan er een aantal standaard afmetingen in fotolijsten. Echter zijn er ook ontzettend veel kunstwerken en herinneringen die een fotolijst met een standaard maat nodig hebben.


Wat zijn de standaard maten voor fotolijsten ? Bij Kunstspiegel is iedere maat op het gebied van fotolijsten mogelijk, maar wat zijn de standaard maten? We leveren prachtige en unieke fotolijsten voor je foto in verschillende maten waarbij je de keuzen hebt uit heel veel verschillende soorten en materialen. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Onze mooie fotolijsten worden compleet geleverd inclusief glas, achterwand en ophangsysteem. Zo kun je na onze snelle afhandeling gelijk genieten van je nieuwe fotolijst. Heb je vragen over één van onze producten, neem dan contact met ons op. Wij bieden je geen standaard assortiment, maar unieke, mooie fotolijsten.


Het meest recente nieuws uit België en het buitenlan economie en gel cultuur, sport en lifestyle.

Lees online de krant en DS Avond. Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Info over standaard maten fotolijsten. Resultaten van zoekmachines! Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Standaard maat passe partouts.


Bent u op zoek naar een standaard formaat passe partout dan ben u bij ons aan het goede adres. Onze standaard passe partouts zijn altijd gemaakt van zuurvrij museum karton met een dikte van mm. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek.


Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts