maandag 12 oktober 2015

Studio ditte auto behang

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Behang tegen lage prijzen. Toen hem werd gevraagd wat hij het liefste voor zijn nieuwe kamer wilde, zei hij ‘een autokamer! Perfect behang voor een kinderkamer met vintage uitstraling. Of fijn zacht behang voor de slaapkamer?


Studio ditte auto behang

Van vintage auto behang , verweerd container behang tot aan behang met mooie oude knopen. Voor kinderen zijn er allerlei dierkopjes, paardjes, vliegtuigjes, auto`s , raketten en robots. Studio Ditte heeft een uitgebreide collectie digitaal geprint behang.


Hier en daar gehaven maar zeker nog net zo leuk als toen! Vanaf je muur kijken lieve herten, konijnen en vossen je vriendelijk aan. Iedereen kent ze wel, opa’s, vaders en zonen, iedereen heeft met deze stoere autootjes gespeeld.


Het is vliesbehang en daardoor makkelijk met water afneembaar. Om de meter herhaalt het patroon zich. Het Auto behang brengt je terug naar uitbundig speelplezier. Speelgoedautootjes welteverstaan. Producten met originele prints waar je blij van wordt.


Het patroon herhaalt zich na. Hun behang collectie is zeer succesvol en hun ontwerpen zijn geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Ze hebben ook een leuke ontwerpen voor de kinderkamer. Stoere graafmachines, takelwagens en brandweerauto’s.


Studio ditte auto behang

Wandlamp Auto behang studio Ditte. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Het auto behang brengt je terug naar uitbundig speelplezier. Bij het berekenen van dit behang moet.


Dit behang is leuk te combineren met de bijpassende producten: sierkussens, muurstickers en dekbedovertrekken. Het behang is een hoge kwaliteit vliesbehang. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Van stoer sloophout behang tot lief vogelhuisjes behang. Deze soorten zijn al te bestellen mail snel voor een. STUDIO DITTE , Robot behang , per rol. Het leger van vriendelijke robotjes is gemaakt van oude printjes en aangekleed met kleine vondsten. Voor de stoere jongenskamer, vrolijke meidenkamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig hebt.


Kies uit producten vanaf € 140. When he was asked what he wanted the most for his new room, he said a car room! Met robotten, of paardjes, of autootjes. En de veranderdwang, die zit nog steeds in mij. Het is het ”Wilde dieren behang in de kleur roze” Dit behangetje heeft verschillende gekleurde diertjes met een roze achtergron en is dat nou even waar wij van houden.


Wij sturen je dan een gratis staaltje toe. De rol bestaat uit zes meter behang met een breedte van 4centimeter. De totale lengte van de bedovertrek is 260cm incl instopstrook.


Daarnaast is het vliesbehang afneembaar met water, ideaal in de kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts