woensdag 7 oktober 2015

Folie statisch

Welkom bij raamfoliestatisch. Hecht door water en statische elektriciteit, en is keer op keer te gebruiken. Van praktisch alle raamfolies hebben wij een foto gemaakt, met de folie tegen het raam. Hierdoor kun je het raamfolie keer op keer opnieuw aanbrengen.


Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt! Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen.

Zelfklevend folie of raamfolie statisch Wat is statische raamfolie? Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Het folie hecht aan ramen doordat het statisch is.


Tijdens het aanbrengen, kun je het folie net zo vaak van het raam lostrekken totdat het naar wens is. Statisch raamfolie is folie zónder plaklaag. Bovendien blijft het verwijderen van statisch folie , zelfs na jaren, een fluitje van een cent.


Dit zonwerende folie is statisch. Dit folie is dan ook herbruikbaar wanneer je het folie van de ramen verwijderd.

Een folie waarbij je van buiten vrijwel niet naar binnen kunt kijken. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.


Bekijk hier het assortiment in de Praxis store. Met de statische raamfolie kunt u keer op keer de folie opbrengen en afhalen. Ideaal voor gebruik in de zomer, handig om zelf op uw autoramen aan te brengen bijv. De folie is verkrijgbaar in een donkere tint en spiegelend.


Beide folies zijn interieurfolies. Het laat geen restsporen achter op uw raam, doordat statische glasfolie hecht door middel van water en statische elektriciteit. Doordat het zonder lijm blijft kleven, heeft statische raamfolie als voordeel dat het makkelijk aan te brengen en te verwijderen is. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Deze folie is daarom permanent.


Lengte naar wens uit stuk. Decoratief, anti inkijk en houdt van de UV-stralen tegen. Goedkoop statisch raamfolie kopen doet u bij Plotterfolie.


Hier vindt u alle soorten statische raamfolie die wij leveren. Mist u iets aan ons assortiment?

Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Als u het aanbrengen van gelijmde folies niet zit zitten kunt u thans deze statische zonwerende folie aanbrengen met linkerhanden. Accessoiresset voor zelfklevende folie (3) Nog niet beoordeeld.


Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven. Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts