vrijdag 30 oktober 2015

Flexa strak in de lak buiten

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Flexa strak in de lak buiten

Kies uit 1producten vanaf € 300. Op basis van hybride alkydhars. Let op: Wit en lichte tinten vergelen bij weinig daglicht. Strak in de Lak Buitenlak op terpentinebasis (alkyd) beschermt al jouw deuren, ramen, kozijnen, gevelbetimmeringen, hard en zachthout buiten optimaal. De lak beschermt tot jaar, is weerbestendig en optimaal dekkend.


Zit je kleur of hoeveelheid er niet bij? Laat deze dan mengen bij de mengbalie. Flexa Strak is te mengen in iedere denkbare kleur. De lak kan gebruik worden op hout, metaal en harde kunststoffen. De verf kenmerkt zich door de goede dekkracht en heeft een perfect duurzaamheid.


Flexa strak in de lak buiten

De verf is in combinatie met de juiste grondverf ook geschikt voor metaal en harde kunststoffen. De lak is te gebruiken als mooie afwerking van nieuw onbehandelde delen, maar ook op bestaand schilderwerk of om meubels een nieuwe look te geven. Op deze manier leren we wat uw interesses zijn en kunnen wij ervoor zorgen dat wij u de informatie en promoties aanbieden waar u de meeste belangstelling voor hebt.


Wij kunnen u ook vragen naar uw mening over onze producten en diensten. Je beschermt het optimaal door de ondergrond voor te behandelen met een witte of grijze grondverf. De afwerklaag, de gekleurde lakverf, hecht beter en je krijgt een mooier schilderresultaat met een goede en egale dekking. Dit product is terpentineverdunbaar. Terpentineverdunbare verf heeft de neiging in lichte tinten nogal te verkleuren bij binnengebruik.


Vandaar dat Flexa er voor buiten op heeft gezet. Als je dit product toch binnen gebruikt, doe dan alleen de wat donkerder kleuren. Waar kan ik het op gebruiken? Bij Praxis ontvang je deze week maar liefst korting op Flexa strak in de lak. Gebruik dan wel het beste verf, namelijk Flexa ! Tip: verven tijdens hoge temperaturen is niet verstandig.


Flexa is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het verf droogt dan te snel. Alle kleuren mogelijk voor Strak in de lak hoogglans. Wil je het werk echt strak maken? Naast de bekende Flexa kleuren kunnen we deze verven op onze mengmachine mengen in elke kleur die je wenst.


Met een perfect en blijvend eindresultaat in een vertrouwde kwaliteit. Deze verf is echt heel goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts