donderdag 15 oktober 2015

Piet hein eek schaal

Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Vind piet hein het nu op Kensaq. De schaal voor het Zilvermuseum zou en bredere basis krijgen waardoor het proces mooier tot uiting komt en in zilver is het natuurlijk nog veel mooier.


We zijn begonnen met een aantal verschillende plaatmaten, malvormen en diameters. De schalen waren al een stuk mooier dan de vazen maar nog steeds was het verhaal mooier dan het product.

Grote schaal van palmhout, met de hand gemaakt in Vietnam. Stel uw vraag of vraag een offerte aan Je naam (verplicht) Je e-mailadres (verplicht) Je telefoonnummer. Voor de Vietnamese houtbewerkers is palmhout een mooie en snelgroeiende grondstof. De manden en schalen zijn opgebouwd uit dunne aan elkaar geregen latjes. Voor sterke knopen en stevig draad vroegen de houtbewerkers advies aan de vissers in hun dorp.


De schaal is ideaal voor in de keuken als fruitschaal of broodjes, maar je kan deze overal in je huis gebruiken! Ontworpen door piet Hein Eek. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Nadeel is dat het snel krom trekt.

Alle tafels shop je online. Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! De beste keuze tegen lage prijzen! Zij gebruiken hier palmhout voor. Middelgrote schaal van palmhout, met de hand gemaakt in Vietnam.


Palmhout is een snelgroeiende houtsoort met als groot nadeel voor houtbewerking dat het snel krom trekt. Deze koppen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, crème en grijs. Twee schaaltjes of kommetjes. Piet hein eek voor douwe egberts. Hierbij ontmoette hij Jan des Bouvrie, die hem op het commerciële vlak verder op weg hielp.


Deze pin is ontdekt door Petra Lange. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Enorme balkenkast laden. Deze zijn ontworpen in samenwerking met houtbewerkers in Vietnam. Het resultaat: schaal Hammered Bowl.


Eek maakt zijn werk veelal van hout, riet en andere natuurlijke materialen en zijn Fair Trade dienbladen passen dan ook goed bij zijn andere werk. In een tijd van welvaart in Nederland koos Eek ervoor een kast te ontwerpen van goedkoop materiaal: sloophout. Info over piet hein eek servies.

Resultaten van zoekmachines! Dit product is niet alleen goed voor het interieur maar ook nog is goed voor deze wereld! Deze schaal wordt met hart voor mens en natuur geproduceerd. De vakmensen die betrokken zijn geweest bij het produceren van dit product krijgen eerlijk betaald en er wordt geen gebruik gemaakt van kinderarbeid.


Houten schaal uit latjes palmhout. The Frozen Fountain Furniture. IKEA en Eek dagen deze standaard uit door de menselijke imperfectie van handgemaakte producten te combineren met productie op grote schaal. Deze kunnen krimpen en uitzetten wat ze willen- het product blijft intact.


De dunne geregen latjes kunnen krimpen en uitzetten, maar de manden blijven mooi intact. De fairtrade collectie bestaat o. Ook leuk zijn de producten van hergebruikte rijstzakken, zoals de shoppers, kussens en een tafelkleed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts