woensdag 7 oktober 2015

Horloge boss

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Sale: Chic en Elegant voor iedere gelegenheid. Ontdek de nieuwste collectie van BOSS!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Chique designhorloges maken een classy look compleet. Gratis bezorging en retour. Niet voor niets dat mannen vaak bij dit modelabel uitkomen als ze op zoek zijn naar iets stijlvols. BOSS horloges van Siebel Juweliers.


De horloges van BOSS beschikken over een uitgesproken karakter die gepaard gaat met een zakelijke of sportieve look. HUGO BOSS Chronograaf horloges. Veel van de modellen zijn ook uitgerust met een chronograaf functie.


Horloge boss

Met deze functie heeft u naast de reguliere tijdsweergave ook een stopwatch tot uw beschikking. Kunt u desondanks niet het juiste bandje voor uw horloge vinden, neem dan contact met ons op. Hugo Boss horloge collecties. Wij gaan dan ons best doen de juiste band of een passend alternatief voor u te vinden.


Maak ook de blits met de stoere en stijlvolle Boss horloges. Het horloge heeft mineraalglas, een blauwe wijzerplaat en een antracietkleurige stalen horlogekast met een kastdiameter van mm. De prachtige meshband van het horloge is van edelstaal.


Horloge boss

De horloges in de BOSS -lijn zijn zakelijk, subtiel in ontwerp en kleur en daarom meer geschikt om te dragen tijdens formele gelegenheden. HUGO- horloges zijn zowel functioneel als modieus. Deze lijn onderscheidt zich van de BOSS -lijn met zijn informele ontwerp.


Opvallende ontwerpen, futuristische materialen en subtiel kleurgebruik. Je BOSS - horloge is de beste aanvulling op een pak, maar voelt zich net zo thuis relaxend op de bank na een dag hard werken. De BOSS -collectie - inclusief chronografen, klassieke en moderne minimalistische horloges - biedt voldoende keuze voor de man en vrouw van vandaag. Subtiele luxe voor hem en haar.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment topmerken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Specialistisch advies nodig?


Boss : Horloges van een tijdloze kwaliteit. Deze collectie horloges is gericht op de moderne man met een vrije en onafhankelijke levensstijl. De Boss horloges hebben wereldwijd een goede reputatie wat betreft kwaliteit en een stijlvol design. Deze uurwerken worden dan ook gemaakt in samenwerking met hoogstaande horlogemakers zoals het bekende Ebel. De uitgebreide collectie horloges van Boss voor mannen worden exclusief vervaardigd met.


Het is voorzien van zeer sterk saffier glas en wordt aangedreven door een Swiss Made quartz uurwerk. Helemaal hot dit jaar zijn bijvoorbeeld de Intensity horloges. Deze modellen zijn voorzien van een chronograaf, wat het horloge een sportief uiterlijk geeft.


Dit horloge heeft een diameter van 44mm en is voorz. Boss Horloges koop je eenvoudig online bij bol. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het bestelproces aanvinken dat het horloge een cadeau betreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts