maandag 26 oktober 2015

Sigmatex superlatex ral 9010

Nu met meer dan korting. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een matte verf.


Deze latex van Sigma is de crème de la verf onder de latex en tevens de meest verkochte muurverf van Sigma. Gratis verzending vanaf €50.

Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Sigmatex Superlatex in Matt, Semi-Gloss en Satin. Kies dan voor een witte, lichte of donkere kleur en vul de kleurcode in.


Deze buitengewoon goede muurverf is universeel toepasbaar en is erg makkelijk te verwerken. In vergelijking tot andere muurverven kunnen we garanderen dat jij met deze verf lekker makkelijk kunt schilderen. Gemakkelijk te verwerken en schrobvast. De verf is geschikt voor het schilderen van muren en plafonds, buitengevels en -muren en kan ook toegepast worden in vochtige ruimtes zoals garages, kelders, keukens en badkamers.


Weet je niet zeker of de kleur tot de witte, lichte of donkere kleur variant behoort?

Beschikbaar in heel veel kleuren. Bij Verfwebwinkel profiteer je nu van een superscherpe aanbieding. Een universele, watergedragen muurverf, die u zowel binnen als buiten kunt aanbrengen. Bovendien kunnen we de verf mengen in de RAL -kleur waar je naar op zoek bent. Wij gaan er meteen mee voor je aan de slag, zodat jij de verf van.


U kunt de muurverf zowel binnen als buiten gebruiken. Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen. Bekijk ons assortiment en Bestel!


Sigma Superlatex Matt liter is universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Deze goed bespuitbare verf met beste dekking kan binnen voor het afwerken van wanden en plafonds gebruikt worden, maar ook buiten! Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Bestel liter of een andere hoeveelheid. Het afwerken van wanden en plafonds. Universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


De Sigmtex superlatex matt is een vlekbestendige muurverf binnen en buiten muurverf.

Meest gebruikte muurverf in de schildersmarkt van het SIGMA gamma. Gelijkmatig opbrengen en verdelen. Voor gebruik Verf goed roeren. Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca.


De ideale muurverf om binnen en buiten toe te passen. Na een maand is zelfs schrobvastklasse bereikt. Lees de volledige productomschrijving.


Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts